Brunetele nu mai sunt în trend în sezonul rece 2014!

Dacă până nu demult, părul negru căpătase o popularitate uimitoare, se pare că în 2014 această nuanţă a fost uitată rapid, iar în locul ei vin tonuri interesante de blond, roşcat şi şaten.

separator

Iată care sunt tendinţele în materie de culori de păr pentru sezonul rece:

Blondul platinat
Părul blond platinat este acum mai popular ca oricând, designerii preferând mai mult nuanţe de gheaţă, în locul celor în tonuri de miere. Fiind o nuanţă rece, blondul platinat se potriveşte femeilor cu tenul deschis şi ochii verzi sau albaştri.

Cine a adus acest suflu nordic pe podiumurile de modă? Alberta Ferretti şi Burberry.

blond

Roşcat
Combinaţia de roşcat şi saten a fost popularizată de Alberta Ferretti, Christian Dior sau Fendi. Această culoare de păr în tendinţe se potriveşte cel mai bine femeilor cu tenul deschis şi ochii verzi sau albastri, conferind puţin din farmecul anilor ’40.
Uită de roşcatul închis, care îmbătrâneşte, şi orientează-te către aceste nuanţe ce amintesc de roşcatele naturale şi cu pistrui.

roscat

Şaten natural
O altă nuanţă de păr în tendinţe este şatenul natural, în care părul tău se aliniază aspectului general, fără a ieşi prea mult în evidenţă. Şatenul se potriveşte oricărei nuanţe de ten, atâta vreme cât tonalitatea este aleasă în funcţie de cât de închis este pigmentul pielii. Această culoare de păr propusă de hair stylişti pentru 2014 se poate, de asemenea, combina cu un Ombre inedit, în care şuviţele se împletesc armonios. Am putut admira şatenul ntural în prezentarile Alberta Ferretti, Chloe şi Jil Sander.

saten

Dacă, din fericire, eşti şatenă de la natură, nu te vopsi în 2014! Bucură-te de această culoare, căci poate fi obţinută cu greu în mod artificial.
Reţine faptul că în sezonul rece din 2014 s-a renunţat la negru şi la roşcatul închis, iar în materie de blonduri, se poartă aproape orice nuanţă, însă blondul platinat rămâne favoritul hair styliştilor.

Sursa

Un gust de milioane: Pizza cu dovleac și Brânză ”Feta”
Articolul anterior
Irina Loghin: “Am fost interzisă timp de opt ani! Cineva era geloasă la nebunie pe succesul meu.”
Articolul următor
Alte articole interesante