Cum să-ți faci sprâncene perfecte!

Experții recomandă să ținem cont și de tendințe, dar și de proporțiile feței atunci când pensăm sau colorăm sprâncenele. În ultimele sezoane, sunt în vogă sprâncenele naturale și groase.

separator

Pensatul nu este o filozofie. Fii  însă atentă la detalii!

Chiar dacă nu apelezi la ajutorul unui specialist pentru a te pensa, asigură-te că le stilizezi în aşa fel încât să aibă un aspect îngrijit. Foloseşte un creion sau un fard special pentru sprâncene, conturează-le discret, nu depăşi linia şi nu exagera. Vei vedea cu siguranţă o schimbare.

Află care este forma potrivită în trei paşi

Nu uita că forma feţei tale este unică.

Identifică locul de unde sprâncenele ar trebui să înceapă. Acesta diferă de la o persoană la alta. Ia un creion pentru sprâncene, şi aşează-l în linie verticală de la colţul intern al ochiului la capătul nasului.

Descoperă locul arcadei sprâncenei. Sprâncenele frumos arcuite în jurul ochilor pot face diferenţa. Ia acelaşi creion şi aliniază colţul exterior al sprâncenei cu cel exterior al nasului şi cel exterior al irisului. Marchează locul în care ar trebui să fie arcul, şi repetă şi pentru cealaltă sprânceană.

În continuare, află unde trebuie să se termine sprânceana. De această dată aşază creionul de la colţul exterior al nasului la cel exterior al ochiului. Marchează locul în care acesta cade pe sprânceana ta. Aici ar trebui să se termine sprânceana.

Determină grosimea potrivită a sprâncenelor.

Totul depinde de forma feţei şi a stilului ales. Dacă ai fruntea şi ochii mici, alege o grosime medie, iar dacă eşti înzestrată cu trăsături puternice, atunci foloseşte grosimea sprâncenelor în avantajul tău.

Demachierea corectă este esenţială.

Sprâncenele trebuie curăţate temeinic cu demachiant de ochi si pieptănate ascendent, cu o periuţă specială. E bine să ştim că sprâncenele se pot schimba din cauza anumitor modificări hormonale sau atunci când corpul nu este sănătos. O dietă echilibrată, cât şi hidratarea zonei menţin firul de păr puternic. Firele se regenerează într-un ciclu de trei săptămâni.

Umplerea golurilor din sprâncene este mai uşoară ca niciodată

Sunt multiple feluri în care iţi poţi umple spaţiile goale şi inestetice ale sprâncenelor.Creionul cu vârf subţire imită firul de păr la perfecţie, iar fardul cremos, aplicat cu pensula, acoperă şi rezistă pe durata întregii zile.

sursa

Ce nu ştiai despre orgasmul feminin
Articolul anterior
Biberoanele din sticlă sau plastic?
Articolul următor
Alte articole interesante