Iată ce îndură fetele de la Miss Venezuela

Cu cele mai multe titluri de Miss World decât orice altă țară și audiențe tv de 50 de milioane de telespectatori, concursurile de frumusețe sunt o afacere în Venezuela.

separator
618x411_13917722786a133280

Să câștigi un concurs Miss Venezuela înseamnă să-ți începi cariera în showbiz care să te scoată din sărăcie. Iar tinerele economisesc banii grei pentru a-și opera nasul, sânii sau orice parte a corpului pe care o consideră nepotrivită.
Timp de șase luni,  fetele sunt ținute într-un loc numit Casa Miss Venezuela, unde sunt supravegheate de camerele de luat vederi, instalate în orice colțișor, iar operațiile estetice au devenit o rutină.

O fată plină de speranțe,  în vârstă de 18 ani, care vine din Caracas – Santa Cruz povestește:  “Dorința mea este să fiu recunoscută. Vreau ca oamenii să știe că și cei din mahalale pot reuși. Asta îmi va garanta mie și familiei mele un viitor. Ne va permite să părăsim mahalaua.”
Pentru a-și atinge visele, domnișoara Nava și familia ei au cheltuit deja 7.000 de dolari pe operații estetice – o rinoplastie și o operație de mărire a sânilor.

618x929_1391772273fa01afd6

De asemenea,  și-a cusut de limbă o plasă de plastic care nu-i va permite să mănânce cu ușurință alimente lichide.

“Această plasă mă va face să slăbesc rapid. Mănânci aceleași lucruri însă lichefiate”, spune Nava.

Deși,  nu toată lumea este de acord cu aceste proceduri, în fiecare an se înscriu peste 500 de fete. Iar dacă cineva se opune categoric, organizatorii afirmă:“Dacă  o fată are nevoie de o operație la nas, trebuie să-i facem una. Este o industrie, așa că luptăm pentru perfecțiune. Nu ne putem mulțumi cu mediocritatea.”

Sursa

Dansatoarea care a ajuns să cântărească sub 100 de kg!
Articolul anterior
Fața Nicoletei Luciu, plină de bube!
Articolul următor
Alte articole interesante