Încă o moldoveancă a fost înșelată. S-a ales cu o datorie de 40.000 de lei la un salon de frumusețe!

A fost anunțată la telefon că a câștigat o procedură la un salon de frumusețe, acesteia i s-a spus să-și i-a și buletinul. Femeia a acceptat propunerea, fără să-și dea seama că este vorba despre o înșelătorie.

separator
jtu

“M-am dus cu buletinul… Mi-au zis că peste vreo doi ani o să-mi cadă tot părul, iar fața o să ajungă ca la un bețiv… Între timp m-au întrebat dacă lucrez, ce fac, dacă am mașină, soțul ce lucrează… Când am văzut că am de plătit 40 de mii…”

Femeia a semnat mai multe acte, fără să-și dea seama. Ca apoi să afle că a luat un credit rapid pentru a face și alte proceduri. Și Rise Moldova a publicat o investigație despre afaceriștii care astfel au înșelat mai multe femei. Iar salonul de frumusețe îl prezintă chiar și pe mitropolitul Vladimir, printre clienți.

khj

Potrivit investigației, salonul de frumusețe are o schemă de înșelare a clienților bine pusă la punct. Compania încheie contracte de prestări servicii contra unei sume de aproximativ 50 de mii de lei, oferind clienților un abonament de 60 de proceduri pentru o perioadă de doi ani. După ce a fost încheiat contractul, reprezentantul firmei de cosmetică expediază în regim on-line către o companie de finanțare rapidă o solicitare de împrumut pe numele clientului. Iar în câteva zile, banii sunt transferați pe contul salonului de frumusețe. Clienții sunt obligați să achite lunar câte 1700 de lei la bancă.

fyty

Sursa: Protv.md

Interpreți, care au gustat din amarul divorțurilor! Unii sunt la a treia căsătorie!
Articolul anterior
Ce mașină conduce Cristina Moldovanu!
Articolul următor
Alte articole interesante