Machiaj în tendinţe

Tendinţele în machiaj pentru sezonul curent contrastează cu sezonul toamnă/iarnă 2012, în care majoritatea designerilor au optat pentru look-uri glamorous, în raport cu ţinutele haute-couture seducătoare pe care le-au propus.

separator

Sezonul toamnă/iarnă 2013-2014 prezintă o abordare mult mai casual asupra luxului şi eleganţei, o varietate de stiluri de machiaj uşor de realizat şi purtat indiferent de ocazie sau de experienţa. Astfel machiajul devine un element accesibil al ţinutei de zi cu zi, ce accentuează nu doar trăsăturile pe care le iubeşti, ci şi personalitatea şi atitudinea purtătoarei.

Smokey eyes

Stilul neostentativ de smokey eyes pe care îl observăm în prezentările Phillip Lim, Roberto Cavalli, Donna Karan, Rodarte sau Marc Jacobs este unul dintre cele mai populare pentru sezonul toamnă/iarnă 2013-2014.

Astfel, stilul smokey eyes modern este alegerea perfectă pentru femeile cool, underground, însă totuşi sofisticate.

Smokey eyes

Tenul impecabil

Un machiaj nu poate fi perfect fără o bază impecabilă, trăsături sculptate perfect şi o nuanţă discretă pe post de blush. Contrastul dintre machiajul puternic şi dur al ochilor şi tenul cu aspect natural, este cheia succesului pentru a obţine un look irezistibil.

Ten impecabil

Rujul nude

Cum sezonul acesta majoritatea stilurilor de machiaj accentuează privirea, makeup artiştii s-au îndreptat spre o nuanţă de buze neutral: nude sau roz natural tern.

Ruj nude

Cat eye

Un alt look popular pentru sezonul toamnă/iarnă 2013 este machiajul Cat eye. În toate ipostazele, make-up artiştii au asociat machiajul clasic cat eye cu un ten impecabil şi o nuanţă de buze nude sau un roz discret.

Cat eye

Nuanţe metalice

Vişiniu metalic, tonuri de cupru şi oranj, fumuriu cu reflexii verzi, argintiu perlat sunt doar câteva dintre opţiunile pe care le avem la dispoziţie pentru a realiza un machiaj în care pleoapele capătă rolul principal al look-ului tău.

Nuanţele metalice revin în tendinţe, asociindu-se cu tonuri reci şi tuşe difuze, desprinse parcă din scenarii fantasy.

Nuanţe metalice

Rujul mov

Fascinantul ruj mov a atras interesul tuturor şi a devenit una dintre principalele tendinţe ale sezonului toamna/iarnă 2013-2014.

Rujul mov

Buze mate, intens colorate

Pentru cele reticente femei există opţiunea rujurilor mate în culori vibrante de corai sau în nuanţa zmeurei. Pentru un efect senzaţional şi pentru a obţine intensitatea maximă a culorii, tapotează peste rujul aplicat pigment în aceeaşi culoare.

Buze mate, intens colorate

Sursa

Cauza depresiei lui Scarlett Johansson
Articolul anterior
Colorează-ți unghiile în nuanțe neon!
Articolul următor
Alte articole interesante