Nuanţe de ruj roşu care se potrivesc cu tonul pielii tale

Dac

separator
ă vrei să te transformi de sărbători  într-o divă sexy, atunci află că rujul roșu este arma perfectă. Iată deci cum trebuie să alegi nuanţele de roşu în funcţie de tonul tenului tău:

cum-se-aplica-rujul-rosu

În primul rând, este esențial să cunoști tonul pielii tale pentru a face alegerile corecte. Și pentru a-l afla trebuie doar să te uiţi la venele de la încheietura mâinii. Dacă au o nuanţă albastră, ai un ton închis, iar dacă au o nuanţă verzuie, ai un ton deschis.

Ten deschis
Nuanțele de roșu care au un subton albăstrui, precum roșurile „cherry”, se potrivesc foarte bine femeilor care au pielea deschisă. Contrastează cu nuanțele roz ale pielii, ceea ce face ca buzele să iasă și mai mult în evidență. Sunt nuanțe proaspete și intense, de aceea este necesar să păstrezi restul machiajului cât mai simplu.

Alte nuanțe pe care ar trebui să le încerci sunt cele de tipul „cranberry”. Este un roșu cu tonuri mov, ideal pentru un look elegant și sofisticat.

Ten mediu
Roșul cu accente de oranj este o nuanță foarte îndrăzneață, potrivită pentru pielea cu tonuri calde. Deși sunt nuanțe dificil de purtat, pentru că este ușor să dai greș, merită să încerci pentru că efectul este extraordinar!

Ai putea să mai încerci un roșu „blackberry”, o nuanță puternică și sofisticată. Este potrivită mai ales pentru evenimentele speciale.

Tenul închis
O nuanță puternică de oranj-roșu, numită tangerine, este ideală pentru tenul închis la culoare. Oferă luminozitate, iar contrastul puternic va pune tenul și buzele în valoare.

Nuanțele de roșu maro sunt de asemenea o opțiune foarte potrivită dacă ai tenul închis la culoare. Dacă optezi pentru o astfel de nuanță, păstrează restul machiajului cât mai natural.

Roșul zmeură oferă un contrast tineresc, tonurile sale de roz reușind să încălzească tenul închis la culoare.

Sursa

Urinarea în piscină! Adevăratul pericol legat de acest comportament
Articolul anterior
Poziția pe care nu trebuie să o încercați vreodată… pentru binele lui!
Articolul următor
Alte articole interesante