Repară eficient şi repede vârfurile despicate

Dacă vrei ca părul tău să arate mereu impecabil, ar trebui să-i acorzi o atenţie deosebită. Iar un rol esenţial în estetica lui îl au vârfurile, deoarece acestea sunt primele care se degradează şi duc la ruperea firelor.

separator
1039

Iată câteva sfaturi care te ajută să repari şi să previi apariţia vârfurilor degradate:

Taie vârfurile cu regularitate

Este necesar să tai regulat vârfurile. Dacă renunţi la un centimetru din vârfuri o dată la 8-10 săptămâni, vei avea un păr sănătos şi fără vârfuri despicate. Părul tău creşte cu aproximativ 1-1,5 centimetri pe lună, deci nu ai motive să te temi că lungimea lui va stagna.

Lasă-l să se usuce în mod natural

Este necesar să laşi părul măcar din când în când să se usuce în mod natural. Iar dacă nu poţi fără foen, ai putea să optezi pentru unul care are funcţie de uscare cu aer rece.

Tratament cu keratină

Părul şi unghiile sunt compuse în principal din keratină. Iar vârfurile despicate mai pot fi tratate cu soluţii pe bază de keratină lichidă. În câteva luni, părul îşi va redobândi strălucirea, iar vârfurile degradate vor fi remediate, dar nu total. Află că poţi găsesi keratină lichidă şi în magazinele cu produse de înfrumuseţare, dar şi în cele cu produse naturiste.

Tratament cu ulei

Uleiul are proprietăţi excelente pentru părul tău. Poţi folosi ulei de avocado, macadamia, argan, cocos etc. Pune câteva picături de ulei în palmă, apoi aplică-l la nivelul vârfurilor.

Fiica lui Michael Jackson se mărită. Vezi cine este alesul!
Articolul anterior
Distrează-te cu iubitul tău acasă! Alungă plictiseala și economisește bani
Articolul următor
Alte articole interesante