Revoluție în îngrijirea pielii de la Mary Kay®

Pot oare produsele pentru îngrijirea pielii să dea timpul înapoi? În prezent, oamenii de știință știu mult mai multe despre motivele apariției semnelor de îmbătrânire a pielii. Pentru a răspunde cererii tot mai mari de produse cu beneficii puternice, Mary Kay® a elaborat Clinical Solutions® – o linie dermatocosmetică pentru îngrijirea pielii. Dacă aveți o atitudine serioasă față de îngrijirea tenului, atunci noul produs, care conține retinol pur în concentrație mare, o să vă fie pe plac.

Mary Kay® folosește întotdeauna tehnologii de ultimă generație, se bazează pe expertiză internă și externă, confirmă eficiența produselor sale, pornind de la rezultatele cercetărilor clinice.  

În prezent, femeile nu vor să se mulțumească doar cu o cremă bună, ci au nevoie de un rezultat vizibil, fără să fie nevoite să meargă la cosmetolog. Drept răspuns la astfel de solicitări ale clienților, Mary Kay® a elaborat noua linie dermatocosmetică pentru îngrijirea pielii Clinical Solutions®, aflată la intersecția dintre produse cosmetice și produse dermatologice. Aceasta include Serul cu retinol în concentrație de 0,5% și Lăptișorul regenerator calmant, care hidratează și calmează pielea.

CLINICAL SOLUTIONS

De ce ingredientul de bază al noii linii este retinolul?

Majoritatea experților numește retinolul drept ”standardul de aur” în cosmetologie. Acest ingredient reprezintă un derivat al vitaminei A, conținut în mod natural în piele și care contribuie eficient la păstrarea tinereței pielii pentru un timp îndelugat și reduce semnele vizibile de îmbătrânire a tenului*:

– riduri mai puțin vizibile

– mărește elasticitatea pielii

– uniformizarea tonului pielii

CLINICAL SOLUTIONS

Acest ingredient este destul de activ, există restricții în privința utilizării noii linii dermatocosmetice?

Compania Mary Kay® a elaborat un protocol unic de retinizare cu o durată de 8 săptămâni, care va reduce la minimum potențialul disconfort ce poate apărea atunci când este utilizat retinol pur în concentrație de 0.5%. Acesta constă în utilizarea Serului  Clinical Solutions® cu retinol pur 0.5% obligatoriu împreună cu aplicarea Lăptișorului regenerator calmant Clinical Solutions®. Frecvența utilizării crește treptat.  

Este foarte important de menționat că retinolul trebuie aplicat doar seara.

Clinical Solutions

Am pielea sensibilă. Cum pot începe protocolul de retinizare?

Persoanele cu piele sensibilă trebuie să facă un test înainte de a începe procesul de retinizare. Aplicați serul diluat cu lăptișor pe o porțiune mică de piele, vedeți dacă nu apar reacții și abia după aceasta puteți să începeți introducerea liniei Clinical Solutions® în rutina de îngrijire a pielii.

De la ce vârstă pot începe utilizarea liniei dermatocosmetice Clinical Solutions®?

Produsele pot fi folosite:

20+ Pentru prevenirea apariției primelor semne de îmbătrânire a pielii

30+ Pentru încetinirea apariției semnelor de îmbătrânire a pielii

40+ Pentru reducerea semnelor de îmbătrânire a pielii

Linia dermatocosmetică Clinical Solutions®poate fi procurată exclusiv de la Consultanții de frumusețe Mary Kay.

Vă așteptăm pe pagina noastră de Facebook

* Rezultatele se bazează pe o cercetare clinică de 8 săptămâni, în cadrul căreia un expert independent a apreciat rezultatele utilizării Serului Retinol 0,5 Clinical Solutions® de către 22 de femei, peste o zi, timp de  2 săptămâni, apoi în fiecare seară timp de 3-8 săptămâni.

Greșeala frecventă care duce la apariția ridurilor

Greșelile legate de modul în care dormim pot provoca apariția ridurilor. Un expert împărtășește cea mai bună poziție anti-îmbătrânire pe care trebuie să o adoptăm atunci când dormim, scrie dcmedical.ro.

Somnul de frumusețe, real

Somnul de frumusețe este un concept foarte real, potrivit experților, care au dezvăluit acum cea mai bună poziție de somn pentru a preveni formarea ridurilor pe față. Toți știm importanța unui somn odihnitor. Dar știați că acesta poate afecta și sănătatea pielii?

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră devine mai subțire, mai puțin elastică și mai fragilă. În timp ce îmbătrânirea este o parte naturală a vieții, liniile fine și ridurile sunt o preocupare majoră pentru mulți. Dar se pare că somnul de frumusețe poate ajuta cu adevărat.

Potrivit Fundației pentru Somn, somnul insuficient poate slăbi sistemul imunitar, ceea ce poate afecta calitatea și rezistența colagenului. Și experții susțin că anumite poziții de somn pot agrava situația și pot stimula semnele vizibile ale îmbătrânirii.

Cine este mai expus la a dezvolta riduri

Rebecca Swain de la Winstons Beds a explicat că lenjeria de pat și pernele pot contribui la apariția prematură a ridurilor.

„Când pielea se freacă de perne sau lenjeria de pat în timpul nopții, poate provoca apariția prematură a ridurilor și liniilor, în special în jurul ochilor și gurii. Din fericire, schimbările simple în rutina de noapte pot preveni îmbătrânirea prematură, inclusiv dormitul pe spate în loc de burtă sau lateral”, a explicat Rebecca Swain, potrivit Mirror.

Cea mai rea poziție pentru frumusețe

Potrivit Rebeccăi, dormitul cu fața în jos este considerat „cea mai proastă poziție” de către experți. Acest lucru este din cauza faptului că a avea întreaga față apăsată într-o pernă poate duce la schimbări „cronice” ale pielii, contribuind la apariția excesivă a ridurilor.

Dormitul pe lateral nu este mult mai bun. Acesta întărește ridurile verticale precum cele de pe frunte care pot fi dificil de redus odată formate.

Care este cea mai bună poziție pentru a preveni apariția ridurilor

Prin urmare, cea mai bună poziție pentru „o piele prelungită și tânără” este pe spate. Acest lucru vine după ce Neil Stanley, autorul cărții „How To Sleep Well”, a dezvăluit că poziția cea mai comună pentru adulți în timpul somnului este poziția fetală, pe o parte cu genunchii strânși, cu 41% dintre adulți adormind în această poziție.

Cu toate acestea, el a fost de acord că dormitul pe spate este de fapt „poziția ideală” deoarece poate reduce presiunea asupra mușchilor și articulațiilor – cu condiția să nu aveți probleme de apnee în somn sau sforăit. A remarcat, de asemenea, că dormitul pe burtă oferă foarte puține beneficii.

„Încercați să nu dormiți pe burtă, este cea mai proastă poziție pentru odihnă profundă. Dacă dormiți pe o parte, puneți o pernă între picioare, deoarece aceasta aliniază șoldurile astfel încât să fie mai puțin probabil să fiți deranjați de durerile de spate.

Încurajez pacienții să învețe să doarmă pe spate, cu o pernă sub genunchi. Există mai puțină tensiune asupra corpului, nu vă zvârcoliți și nu îmbătrâniți pielea, iar cremele de noapte sunt absorbite și funcționează mai bine”, a explicat consilierul pentru somn Sammy Margo.

Inovație și calitate: Viorica Cosmetic, Laureată a 15 Premii în Competițiile Internaționale din 2023

Cu o prezență remarcabilă la cele mai prestigioase concursuri internaționale din industria beauty, Viorica Cosmetic a obținut peste 15 premii în anul 2023. Afirmându-se în competiția acerbă a produselor de îngrijire a pielii, producătorul autohton a adus acasă distincții impresionante precum „Best Organic Skincare Product”, „World Quality”, „Best Natural Beauty Product”, „Best New Body Care Product” și „Best New Natural Face Product”.

Printre cele mai notabile distincții se numără cele două premii obținute de crema de corp cu 10% unt de canabis la Global Green Beauty Awards din Londra, unde a fost onorată cu titlul de „Gold Winner” în categoriile „Cel mai bun produs din cânepă” și „Cel mai bun produs nou pentru îngrijirea corpului”. De asemenea, crema de mâini cu 15% unt de canabis a primit distincția „Silver Winner” la categoria „Cel mai bun produs din cânepă”, consolidând poziția Viorica Cosmetic în topul inovației în îngrijirea pielii.

Șamponul și masca hidratantă pentru păr uscat și deshidratat au fost laureate la concursul Monde Selection International Quality Institute Since 1961 – 2023 din Belgia, la categoria „Calitate Mondială”. Această recunoaștere subliniază angajamentul companiei Viorica Cosmetic pentru calitate și inovație în industria de îngrijire a părului.

Serul anticădere pentru scalp a primit titlul de „Gold Winner” în nominația „Cel mai bun produs natural pentru păr” la concursul Global Green Beauty Awards 2023 din Marea Britanie. 

O altă mențiune remarcabilă este crema contur ochi Anti-Age, desemnată Smart Product în raportul anual CosmoTrends din Italia, o distincție prestigioasă care evidențiază inovația și eficacitatea produselor Viorica Cosmetic. Această cremă a fost aleasă din cele peste 400 de companii participante din întreaga lume, confirmând standardele ridicate impuse de companie.

Viorica Cosmetic se remarcă și la Global Green Beauty Awards 2023 din Marea Britanie, unde serul Elixir Vitis Vinifera Anti-Age a obținut nominația „Cel mai bun produs natural Beauty”.

Spuma purificatoare și crema de corp rejuvenantă au fost distinse la categoria „Natural & Organic”, crema revitalizantă contur ochi a fost premiată la categoria „Cel mai bun produs organic pentru ochi”, iar crema-gel hidratantă SPF20 a fost onorată cu titlul „Highly commended” la categoria „Cel mai bun produs organic de îngrijire a pielii” la Global Green Beauty Awards 2023 din Marea Britanie. 

Secretul celor 15 premii obține de Viorica Cosmetic rezidă în abordarea inovatoare și în utilizarea de ingrediente de cea mai înaltă calitate, obținute de pe propria eco-plantație „Viopark”. Aici, zeci de specii de plante sunt cultivate pentru a servi drept materie primă pentru produsele cosmetice marca Viorica.

Compania beneficiază, de asemenea, de contribuția unei echipe științifice formate din biologi, fitochimiști și dermatologi, care gestionează toate etapele de creare a produselor Viorica Cosmetic.

Un aspect remarcabil este dezvoltarea și patentarea complexului antioxidant, Viephenol, obținut din semințe de struguri, cu o acțiune antioxidantă de 50 de ori mai puternică decât vitamina C și de 20 de ori mai eficientă decât vitamina E. 

Cu peste 1300 de ingrediente dăunătoare interzise în Uniunea Europeană, Viorica Cosmetic depășește standardele de siguranță, renunțând benevol la alte 600+ componente permise, dar considerate nesigure pentru sănătatea pielii. Această abordare responsabilă subliniază angajamentul ferm al companiei față de sănătatea și bunăstarea consumatorilor săi.

Cu o prezență în peste 10 țări, inclusiv în Elveția, Estonia, Letonia, Lituania, România, Canada, Senegal și Taiwan, Viorica Cosmetic a devenit un brand căutat la nivel mondial, oferind produse inovatoare și de încredere în domeniul îngrijirii pielii. 

#sfatuldefrumusete: Scapă de pete pigmentare și riduri – introdu retinoizii în rutina ta zilnică

Cea mai importantă, dar și cea mai expusă parte a pielii nostre rămâne tenul, care intră aproape tot timpul în contact cu factorii externi. Alimentația dezordonată, lipsa unui program de somn suficient, poluarea sau utilizarea produselor cosmetice neadecvate tipului nostru de ten duc la îmbătrânirea prematură a pielii și la instalarea imperfecțiunilor, cum ar fi acneea, punctele negre, petele sau ridurile.
Dacă îți dorești să te bucuri pentru cât mai mult timp de un ten luminos, curat și să ții la distanță amprentele timpului, am pregătit pentru tine toate informațiile de care ai avea nevoie pentru a avea tenul perfect, mereu dorit de tine.
Sfaturi de la medicul Ana Nedelciuc, Medic dermato-cosmetolog!

Produsele din video le găsești în toate rețelele Farmacia Familiei sau HYPER DITA!

Avertisment ONU: Planeta intră sub cod roşu de încălzire. ,,Ne îndreptăm către o catastrofă”
Articolul anterior
Un medic din Vaslui, originar din Republica Moldova, a murit din cauza Covid-19
Articolul următor