Ritualul matinal de frumuseţe al Mirandei Kerr

Este al doilea cel mai bine plătit model din lume şi a fost căsătorită cu Orlando Bloom, bărbatul la care visează milioane de femei. Aşadar, nu-i de mirare că toată lumea vrea să afle secretele de frumuseţe ale Mirandei Kerr.

separator
10296812_721330701252359_985413930_n_9c992f14d6

Frumoasa de 31 de ani a declarat că nu sare niciodată peste micul dejun, iar cel mai adesea acesta înseamnă un suc verde de fructe şi legume. „Sucurile verzi conţin multă clorofilă, care oxigenează sângele şi aduc un aport important de vitamine şi minerale. Sunt minunate pentru o piele frumoasă şi pentru a oferi ochilor mai multă luminozitate”, a completat ea.

RTEmagicC_miranda_01.jpg

Pe lângă sucul verde, modelul a dezvăluit de asemenea că iese la plimbare în fiecare dimineaţă, câte 20 de minute, că îşi descarcă de pe Internet diverse aplicaţii care o ajută să mediteze, dar şi că apelează la periajul uscat, pentru a avea o piele perfectă. „Acesta stimulează circulaţia sângelui şi îmbunătăţeşte drenajul toxinelor, prin intermediul sistemului limfatic”, a adăugat Miranda.

Miranda-Kerr

În final, un alt truc pe care modelul a mărturisit că îl aplică în fiecare dimineaţă este că ţine întotdeauna la îndemână un cuarţ roz. „Se spune despre această piatră că ar avea proprietăţi de alinare a inimii. E un obiect care te calmează, îţi redă echilibrul şi reduce stresul şi tensiunea”.

Sursa 

Importanţa calciului în prevenirea osteoporozei
Articolul anterior
Actorul Emilian Crețu, îmbrăcat în ce l-a făcut mama, de dragul artei!
Articolul următor
Alte articole interesante