Și-a spălat machiajul în semn de protest!

Societatea ne-a învăţat că trebuie să aratăm perfect în orice situaţie, însă câte dintre noi se pot lăuda cu un corp şi un ten lipsit de imperfecţiuni? Dacă cele mai multe vedete apelează la make-up artişti şi Photoshop pentru a fi frumoase, Colbie Caillat ne arată, prin ultimul său videoclip, că nu este nevoie de toate acestea.

separator
colbie-caillat-650

La începutul videoclipului, atât Colbie, cât şi femei de diferite rase, vârste şi forme, apar foarte aranjate şi fardate.

Versurile ne îndeamnă să ne fardăm, să ne facem unghiile, să ne aranjăm părul şi să fim suple, pentru ca cei din jur să ne placă.

Pe parcursul melodiei, Colbie renunţă la machiaj şi Photoshop, astfel încât finalul clipului o găseşte naturală. „Dă-ţi machiajul jos, desfă-ţi părul, trage aer în piept şi uită-te în oglindă. Nu te placi? Pentru că eu te plac?”, cântă aceasta.

Cântăreaţa în vârstă de 29 de ani recunoaşte că atunci când a filmat prima scenă nearanjată în faţa unei camere HD s-a gândit că toţi se vor uita la imperfecţiunile sale şi ar trebui să le acopere, iar părul ei ar trebui să aibă mai mult volum.

În acelaşi timp se simţea mult mai bine naturală, iar după ce a fost fardată, iar părul său a fost aranjat, i se părea dezgustător.

Poţi urmări mai jos videoclipul piesei „Try”.

Sursa 

O lecție de iubire și loialitate: un câine își ajută stăpânul paralizat să supraviețuiască
Articolul anterior
Test. Sunteți pregătiți să deveniți părinți?
Articolul următor
Alte articole interesante