Trucuri contra oboselii de pe față!

Pleoape lăsate, cearcăne, ochi umflați, toate acestea sunt semne că nu acorzi suficient timp relaxării. Dacă nu ai timp pentru cele 8 ore de somn, ține cont de sfaturile de mai jos pentru a-ți menține frumusețea.

separator

cearcane1

Ochi umflaţi

Soluţia rapidă: apelează la rezultatele imediate ale masajului. Tot ce trebuie să faci este să aplici crema de ochi cu ajutorul degetului inelar, prin tapotări rapide şi uşoare pe zona vizată. Mai mult, dacă ai ţinut crema de ochi la frigider peste noapte, efectul decongestionant este mai rapid.

Soluţia pe termen lung: dacă eşti predispusă pungilor de sub ochi, foloseşte înainte de culcare o cremă pe bază de cafeină, iar după ce a intrat în piele, lipeşte sub pleoapa inferioară o mică bucată de bandă adezivă medicală (yep, nu glumesc). Pare ciudat, dar acea compresie strânge la modul fizic vasele de sânge şi împiedică acumularea de fluide.

Pleoape lăsate

Soluţia rapidă: Dacă ai tenul deschis, aplică un fard cremos alb pe pomeţi şi pe arcade – iluminarea acestor zone distrage atenţia de la problema pleoapelor grele. Dacă ai tenul în nuanţă medie, foloseşte o culoare cu trei tonuri mai deschisă ca cea naturală.

Soluţia pe termen lung: foloseşte produse de ochi pentru fermitate (caută retinol sau peptide), iar ziua foloseşte protecţie solară şi ochelari de soare (pentru că razele ultraviolete pot accentua lăsarea ţesuturilor).

Cearcăne

Soluţia rapidă: ai nevoie de o asociere isteaţă a corectoarelor. Aplică mai întâi unul în nuanţă de piersică ca să scapi de nuanţele albăstrii. Apoi, amestecă un corector lichid sau cremos, într-o nuanţă cât mai aproape de cea naturală a pielii, cu nişte pudră liberă şi tapotează pe zona vizată cu degetul inelar. Pudra va fixa nuanţa fără ca efectul să fie artificial, de mască.

Soluţia pe termen lung: încearcă să îţi dai seama care este cauza apariţiei cearcănelor. Dacă zona ochilor se înroşeşte doar în perioada alergiilor, ia un antihistaminic şi vei preveni acumularea sângelui în acea zonă şi nu vei mai simţi nevoia să te freci la ochi. Dacă cearcănele sunt ereditare, cremele pe bază de retinol te pot ajuta să stimulezi producţia de colagen şi să faci pielea mai opacă. Dacă ai pete închise la culoare, încearcă produsele depigmentante şi foloseşte protecţie solară de minimum 30.

sursa

O tânără a vrut să-şi tatueze un trandafir pe gât, dar rezultatul a marcat-o pe viaţă: ”Arată ca o varză!”

Să-ți faci un tatuaj este un angajament mare și implică să ai multă încredere în artistul care urmează să te tatueze, pentru a nu avea surprize neplăcute la final. Având în vedere acest lucru, o femeie a pățit-o chiar pe pielea ei și i-a îndemnat pe alții să nu se grăbească să-și facă un tatuaj, scrie observatornews.ro.

Kiya Minx și-a regretat instant decizia de a se tatua. Și-a dorit un trandafir tatuat pe gât, însă, socoteala de acasă nu se potrivește mereu cu…cea de la salon. La final, în loc să aibă tatuajul mult dorit, trandafirul s-a transformat într-o varză.

În videoclipul distribuit în contul ei de TikTok femeia a povestit despre incident.

„Știi cum spun oamenii să fii atent la tatuajele pe care le faci pentru că ai putea regreta când vei fi mai mare? Urăsc asta al naibii de mult. Tatuajul este atât prost și urât, Doamne, îl urăsc atât de mult. Și știi care e nebunia? Nu-mi place pentru că nu este ceea ce mi-am dorit. În primul rând, arată ca o varză. Să începem acolo, seamănă cu o varză. În al doilea rând, când îmi făceam tatuajul i-am spus tipului, acesta a fost primul meu tatuaj, l-am făcut când aveam 19 ani, i-am spus, nu pune umbrire. Și acest bărbat m-a convins să-i pun umbrire. Permit cuiva să mă convingă să obțin ceva ce va sta permanent pe corpul meu?. Îl urăsc cu adevărat și mereu vreau să-l acoper pentru că sunt atât de jenată de asta”, a povestit femeia revolatată, pe rețelele de socializare.

Oamenii au ținut să o liniștească

Oamenii au ținut să o liniștească și să o asigure că tatuajul este încă frumos și că nu poate fi asociat cu o varză. Totuși, mulți au fost de acord că nu ar putea să nu vadă varza odată ce le-a fost subliniată.

„Doamnă, de ce ați pomenit de varză? Vedeam un trandafir și acum nu pot să nu văd o varză. Este încă foarte frumos pentru ochiul străinului”.

„Am același trandafir pe șold și s-a micșorat cu adevărat, așa că arată ca o varză”.

Într-un comentariu ulterior, Kiya a explicat că intenționează să-și îndepărteze tatuajul de pe piele cu ajutorul unei proceduri cu laser.

Cum să slăbești repede… vizual? Tinka Fox știe secretul

Cine e atât de norocoasă să scape cu kilogramele nemodificate după mesele de sărbători, să lase aici un comentariu. Așa. Norocoaselor, vă invidiem profund :) pentru că muritoarele de rând se spetesc la sala de sport, măcar pentru câțiva centimetri arși pe lună. Pe actrița Tinka Fox o putem lăuda cu niște paramenti minunați, deși recunoaște că nu este deloc prietenă cu sportul. Ne-am ținut scai de ea să îi aflăm secretul, care într-un final a fost dezvăluit.

🌐 Fii la curent cu noutățile LYTESS MOLDOVA:

Instagram: https://www.instagram.com/lytess_moldova/

Olesea Sfeclă despre epilare definitivă: ”Nu poți uita de părul nedorit în câteva zile”

Să fii gata mereu să porți costum de baie nu mai este un lux, ci mai degrabă o normalitate. Actrița Olesea Sveclă este norocoasa care a găsit secretul, după multe căutări, și e gata să ni-l spună și nouă.

Ești gata să îl afli și tu?

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:
Instagram
Facebook

Mondeni care învață să danseze! Cum li se dau primii pași
Articolul anterior
Nestle prezintă: Nepoțica lui Nicolae Glib, pofticioasa familiei!
Articolul următor