Vedete care sau inspirat de la divele din trecut! Foto

De la make-up, la coafură sau îngrijire, trendurile actuale sunt inspirate din unele care au făcut istorie. Iată câteva vedete care sau inspirat de la divele din trecut.

separator

Cocul a la Audrey Hepburn

Look-ul sofisticat al lui Audrey Hepburn din filmul „Breakfast at Tiffany’s” este considerat și acum, un simbol al eleganței care nu se va demoda niciodată. Ca dovadă este faptul că celebra ei coafură a fost „copiată” cu succes de Jennifer Lopez.

coc

Onduleuri via Veronica Lake

Coafura Jessicăi Albă de pe covorul roși a fost inspirată din stilul celebrei actrițe Veronica Lake. „Onduleurile trebuie să fie perfect finisate. Chiar și câteva fire electrizate strică efectul uniform”, spune hairstylistul Harry Josh.

onduleuri

Buze nude de la Brigitte Bardot

De la Brigitte Bardot la Kim Kardashian, buzele nude rămân a fi un trend demn de urmat pentru fiecare generație. „Buzele nude sunt întotdeauna sexy”, spune Kim Kardashian. Plus că aceastea se potrivesc de minune cu un machiaj dramatic al ochilor.

buze

Rujul bordo copiat de la Clara Bow

Popular în anii ’20, ’30, dacă ne amintim de filmele cu Clara Bow, rujul bordo este noua culare des folosită de vedete. Anne Hathaway a ales această nuanță la premiera newyorkeză a filmului „Les Miserables”.

ruj

Manichiura „half-moon”

Oferind o nouă reînterpretare manichiurii purtate de divele de la Hollywood în anii ’30, ’40 (de exemplu Joan Crawford), una dintre tendințele actuale este „half-moon”: o manichiură geometrică – în partea de sus fiind pictată o semilună, iar restul unghiei colorată cu altă nuanță. Această manichură este printre preferatele actriței din „Scandal”, Kerry Washington.

manichiura

Sursa

Cele mai frumoase aeroporturi din lume!
Articolul anterior
Ascultă imnul unei familii adevărate!
Articolul următor
Alte articole interesante