Sfaturi pentru îngrijirea delicată a zonei intime!

Îngrijirea și igiena intimă sunt un subiect deloc de neglijat pentru fiecare femeie, deoarece aceste lucruri influențează în mod direct asupra sănătății organelor genitale. Orice femeie trebuie să știe că igiena intimă nu înseamnă doar curățarea ei, ci și păstrarea florei vaginale și refacerea acesteia în cazul apariției unui dezechilibru.

separator

Flora vaginală menține un pH ușor acid de 3,5 – 4,5, astfel formând o barieră naturală pentru bacteriile patogene. Doar atunci când se iau pilule contraceptive sau o cantitate mare de glucide și alcool, precum și în timpul menstruației, sarcinei, menopauzei și utilizării produselor de igienă personală necorespunzătoare se reduce semnificativ aciditatea pielii și funcția sa de protecție împotriva infecției.

Produsul potrivit pentru o igienă intimă ideală este Numis Med loțiunea pentru igiena intimă pH4.2 Sensitive.

Datorită ingredientelor sale active, cum ar fi: Acid lactic, Panthenol, Glycerin, Allantoin &Bisabolol, Extractul de mușețel, Enzime, loțiunea curăță blând și delicat zona intimă, neutralizează bacteriile provocatoare de miros neplăcut, reglează și menține pH acid fiziologic, calmează iritațiile și mâncărimea.

Loțiunea Numis Med pentru igiena intimă poate fi utilizat pe perioada sarcinii, chiar și imediat după naștere. Este recomandată folosirea loțiunii intime și pe perioada disconfortului provocat de menstruație, inclusiv și pentru fetițe începând cu perioada pubertară.

Produsul este binevenit și pentru femeile în perioada de menopauză, deoarece ingredientele de curățare delicate și hidratante previn uscăciunea mucoasei, calmează iritațiile și pruritul, reduc riscurile de contaminare cu bacterii patogene.

În luna mai, doar la Farmacia Familiei, puteți procura NumisMed loțiune intimă Ph 4.2 Sensitive, la un super preț de 108 lei! Află mai multe pe pagina de Facebook NumisMed Moldova

Ești prea slabă și vrei să iei în greutate? Iată soluția potrivită pentru tine!
Articolul anterior
Scapă de riduri! Tratament dermato-cosmetologic ce acționează asupra ADN-ului, acum in Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante