Soluţia perfectă pentru buze senzuale?!

Deschizi orice pagină de internet, destinată femeilor, şi îţi dai seama că tinereţea fără bătrâneţe îţi este vândută la kg…de iluzii, vise şi speranţe. Te gândeşti că mâine şi eu, femeie cu venituri medii, voi fi tentată să mă repar estetic.

Orice femeie şi-ar dori să fie veşnic tânără şi frumoasă.

Mai nou, unii cercetători consideră că femeile cu buze voluptoase, întotdeauna au arătat mai tinere decât sunt în realitate.

Studiile au demonstrat că buzele unei femei cresc în volum până la vârsta de 30 de ani, după care încep a se subţia vizibil.

Medicul estetician Lolita  Eversdijk

ştie care sunt modelele de buze, pe care le preferă femeile noastre.

Îmi plac buzele Nataliei Barbu.  Nu ştiu  dacă sunt naturale, dar nici nu aş vrea să mă pronunţ.

În Moldova buzele asemănătoare cu cele ale Monei Lisa, ale Angelinei Jolie sau cele „sărutate”, au devenit un trend, spre fericirea celor care apreciază schimbările fetelor, şi viceversa, spre nefericirea celor care le critică.

Eu le  voi susţine mereu pe doamnele care îşi doresc buze mai voluptoase. Pe cele  ce-și doresc să fie mereu frumoase și  sigure pe sine. Le voi ajuta să-și înlăture neajunsurile, scoțându-le în evidență  feminitatea.

Să știți că în ultimii ani şi bărbaţii au devenit mai atenţi la felul cum arată. Vor şi ei buze mai accentuate, reliefate.

Am avut şi un domn care a cerut să-i fac buze asemănătoare celor, pe care le au băieţii din proiectul televizat din Rusia „Poliţia Modei”.

-Dacă sunt o necunoascătoare a “chimiei” estetice, ce preparate mi-aţi recomanda să studiez, înainte de injectare?

“Nu  v-aș recomanda să vă injectaţi buzele cu biopolimer, aşa zis-ul silicon , pentru că este un produs sintetic ce nu se asimilează  în organism, astfel oferind buzelor un efect inestetic şi artificial. Un organism tânăr cu o imunitate bună, îl percepe ca pe ceva străin şi începe să lupte cu el. Drept urmare, biopolimerul se depozitează în nodulii limfatici sau are loc migrarea gelului spre alte porţiuni ale feţei. Preparatul costăde la  600 de lei.

Making of

Îţi recomand să-ţi măreşti volumul buzelor,  optând pentru acidul hialuronic, care este un produs natural ce se conţine şi în pielea noastră, doar că în cantităţi mai mici. El costă de la 180-240 de euro, în schimb, se  menţine de la 12 până la 18 luni  și este destinat revitalizării  şi hidratării buzelor.”

-Şi totuşi, cât de sigură pot fi de competenţa medicului estetician din Moldova?

Suntem destul de mulţi medici, care practicăm această îndeletnicire. Este un curent în vogă, cel al remodelării buzelor.  Înainte de a te da pe mâna medicului estetician, e cazul să te documentezi privitor la  experiența acestuia și nu doar din spusele prietenelor. Vezi cât de mult investeşte el în creşterea lui profesională.

Nu te grăbi să faci acest pas. Prima întâlnire cu medicul trebuie să fie una teoretică.El trebuie să-ți vorbească despre contraindicații, despre complicațiile care eventual pot apărea, să-ți dea indicații de reabilitare pentru a evita problemele ce pot surveni.

Abia la a doua vizită e cazul să treci la partea practică, nu înainte însă de a studia fiola cu preparatul injectabil. Apropo, fiecare medic care se respectă, este obligat să-ţi prezinte iniţial preparatul. ”

-Există trucuri de mărire a buzelor, obţinute în condiţii casnice?

Pentru femeile care nu doresc să apeleze la medicina estetică, dar vor să aibă buze XXL, există glossurile cu efect vasodilatator, care creează impresia de buze voluminoase.

Dacă vrei, ca buzele tale să iasă în evidenţă, conturează mijlocul buzei superioare, dar şi colţurile buzelor. Foloseşte un ruj mat, de culoarea pielii, care să se confunde uşor cu nuanţa  buzelor tale. Mai ales că în acest an sunt în vogă culorile  naturale

Femeile cu buze subţiri, pot obţine efectul de buze groase, aplicând o cremă transparentă peste  linia buzelor şi apoi rujul dorit.“

În video-ul ce însoţeşte acest material, vei vedea întreaga procedură de “măririe a buzelor”! Fii atentă la mişcările profesionistului şi gândeşte-te, dacă frumuseţea ta naturală are nevoie de ajutor!

Text: Olga Chirică

Am citit scrisorile lui Moş Crăciun!
Articolul anterior
Making of decembrie
Articolul următor
Alte articole interesante