Am citit scrisorile lui Moş Crăciun!


Moş Crăciun este un personaj foarte important în tot ce înseamnă sărbătorile noastre de iarnă. Vlăduţ şi Dănuţ îl aşteaptă cu mare nerăbdare pe moşul generos.

De regulă, scrisorile adresate moşului ne sunt înmânate, începând cu luna noiembrie şi până aproape de revelion. De  regulă, ne dau, câte o scrisoare sau 2 pe săptămână. Vlăduţ deja scrie, dar până acum ei îşi exprimau dorinţele pentru Moş Crăciun prin desene.

Printre subiectele care apar cel mai des în desenele copiilor  sunt: casă, soare, copaci, jucării, evident, maşinuțe, chiar şi delfini, săbii, intstrumente muzicale.

Iar anul acesta băieţii noştri au desenat cel mai des zăpadă şi fulgi foarte frumoşi. Le place enorm să facă omuleţi de zăpadă. Au mai vrut în acest an şi săniuţe noi, mănuşi.

Moş Crăciun deja ştie cu ce cadouri să ne bată la uşă, numai zăpadă să fie!

Coordonator proiect: Daniela David
Stilist: Anna Artiuhova
Make-up Artist: Daniela Cosniceanu
Operator: Eduard Bîzgu
Editor Imagine: Ion Ștefanschi

Cristian Cebotari. Omul care nu se rușinează să ceară de la DUMNEZEU bani |#podcastunic 03

Să vorbești deschis despre religie este încă dificil la noi în țară:”și de multe ori anume fragmentele în care abordăm cu soția această temă sunt tăiate din interviuri”, ne spunea la interviu Cristian Cebotari.

La 25 de ani a reușit ceea ce mulți nu o fac nici la 40. Dar nici nu critică pe alții pentru faptul că nu se avântă în responsabilități mari fiind atât de tineri. Tată de 3 copii, soț, bărbat și un om care își știe cu exactitate pașii care îi are de făcut în următorii ani. Vorbim azi despre rețele sociale, religie, viață de familie.

Dă play și ascultă această discuție!

#usideschise cu Sasha Lopez: drumul către succes, invesțiile făcute, familia și libertate

Artistul a cărei piese intră mereu în topuri, Sasha Lopez vorbește cu Aura despre drumul către succes, tentativele de a se face auzit și renașterea spirituală.

Hiturile sale se aud la toate party-urile de peste tot în lume, a stat departe de paginile tabloidelor și s-a remarcat prin muzica care o face. În aceasta discuție am descoperit un amestec perfect de timiditate, vulnerabilitate și modestie. Nu îi este frică să-și încerce norocul în a face investiții în domeniul construcțiilor, ne spune că nu vrea să se lege de un loc și își canalizează energia spre muzică și familie.

Azi la #usideschise stăm la povestit cu Sasha Lopez.

#usideschise cu Nicoleta Nucă: plecarea din GLOBAL, viitoarea nuntă, concurență, piața muzicală

Și-a început timid și hotărât drumul spre destinul ei, și a ajuns să fie cea mai pe val artistă: Nicoleta Nucă îi dezvăluie Aurei povestea ei. Ne-am convins că dincolo de succes, Nicoleta este o femeie fragilă, sinceră, emotivă, introvertă și dornică de a face în continuare muzica care o dorește sufletul ei.
Vezi istoria Nicoletei, povestită cu sinceritate astăzi la #usideschise.

Fii originală, purtând o eşarfă pictată manual!
Articolul anterior
Soluţia perfectă pentru buze senzuale?!
Articolul următor