Soluții pentru a preveni ridurile din jurul buzelor

Cel mai de temut factor care duce la apariția ridurilor din jurul buzelor este fumatul. Specialiștii susțin că persoanele care fumează risca să dezvolte mai ușor ridurile din împrejurul gurii. Și asta nu doar din cauza încordării mușchilor pentru a trage din țigară, ci și din cauza radicalilor liberi pe care îi inhalează o dată cu fumul de țigară.

separator
masaj4Sfaturi ca să previi și să tratezi ridurile:

Hidratarea pielii. O piele deshidratată este mai fragilă și poate căpăta rapid pliuri. De asta consumă în timpul zilei cele opt pahare de apă pentru a menține pielea hidratată.

Folosește cremă de față ce conține colagen, pentru a “umple” pliurile formate de o parte și de alta a gurii. De asemenea, caută o cremă care mai conține și acid hialuronic şi coenzima Q10.

Exfoliază-ți pielea de două ori pe săptămână cu produse naturale. Ea va ajuta crema de față să pătrundă în profunzime și să hrănească pielea.

Curăță fața cu gel de curățare care să conțină acid alfa hidroxid. Acest compus încurajează producerea de colagen, iar celulele noi le înlocuiesc pe cele vechi, menținând pielea tânără.

Respiră profund și relaxează-ți cât mai des fața.

Fă exerciții cardiovasculare, deoarece ele îți îmbunătățesc circulația de la nivelul pielii.

Consumă alimente ce conţin omega 3, cum ar fi ulei de măsline, nuci, peşte, deoarece te poate ajuta să rezolvi problema ridurilor din jurul gurii.

Masaj pentru ridurile din jurul gurii

Îţi recomand să presezi uşor colţurile gurii cu degetele arătătoare şi să întinzi pielea spre exterior.

Apoi masează pielea de jos în sus, timp de 40 de secunde. Întredeschide uşor buzele, suflând aer până când simţi o uşoară vibraţie.

5 surse excelente de vitamina D
Articolul anterior
S-a stins din viață cel mai scund bărbat mobil din lume, la 28 de ani
Articolul următor
Alte articole interesante