Trucuri utile pentru a elimina rapid pungile de sub ochi și efectul de față umflată

Cum să îți revii după o noapte nedormită când te trezești dimineața cu pungi sub ochi și fața edemațiată? În primul rând trebuie să știi că somnul de noapte este benefic pentru sănătate și nu trebuie să îți faci un obicei din a fi activ pe timp de noapte. Alte cauze care pot determina față umflată dimineața sunt alimentele bogate în sare, zahăr sau grăsimi, alcoolul, pe care ar fi bine să le eviți în dietă. Mai jos, poți afla câteva trucuri pentru a scăpa rapid de edemul feței, un aspect adesea extrem de neplăcut.

separator

Spală-te pe față cu apă rece

Una dintre cele mai eificiente metode de a elimina efectul de față umflată este aceea de a te spăla pe față cu apă foarte rece, imediat după ce te-ai trezit. Excesul de apă din țesuturi este eliminat, iar pielea va căpăta o strălucire naturală.

Fă-ți un masaj limfatic

Tot ce trebuie să faci este să folosești degetele arătător și mijlociu pemtru a realiza un masaj circular pe fiecare parte a feței, dinspre linia maxilarului către frunte. În acest fel circulația limfatică va fi stimulată, iar excesul de apă și toxinele din țesuturi vor fi eliminate.

Dispozitive pentru înfrumusețare

Rolele pentru masaj au devenit foarte populare în ultimii ani datorită beneficiilor pe care le au pentru sănătate. Rolele pentru masaj facial pot fi de mai multe tipuri, de la cele din cauciuc, cu mici zimți care masează pielea, și până la cele din metal, cu efect răcoritor sau din jad, o piatră prețioasă folosită de mii de ani în medicina tradițională chineză. Masajul realizat cu o rolă facială stimulează circulația sanguină, dar și pe cea limfatică și te ajută să scapi rapid de aspectul de față umflată.

Pernuțe pentru ochi

Probabil ai văzut fotografii cu vedete purtând acele mici pernuțe umplute cu lichid așezate sub ochi. Sunt invenții extrem de utile, pentru că au în interiorul lor un lichid care se răcește după ce este pus la frigider și care ajută la răcorirea și astfel la stimularea circulației în zona de sub ochi. Cearcănele și pungile de sub ochi sunt în acest fel reduse rapid. Dacă nu ai astfel de pernuțe, poți improviza folosind două pliculețe de ceai umezite și păstrate la frigider.

Încearcă o mască pe bază de cafea

Cafeaua este recunoscută pentru efectul său diuretic, devenind în acest fel un remediu eficient pentru a elimina efectul de față umflată cauzat de retenția de apă. Dar secretul nu este doar să o bei, ci să o folosești pe post de mască. Aplică zațul de cafea pe ten și masează delicat pielea. Lasă-l să acționeze timp de câteva minute, apoi clătește-te cu apă rece.

sursa

Cele mai stilate botine ale acestui sezon
Articolul anterior
Video!!! Pește viu păstrat în condiții antisanitare
Articolul următor
Alte articole interesante