Aceste vedete nu mai arată așa! Au acceptat schimbarea

Sunt unele din cele mai cunoscute vedete de la noi. Pretențioase de fire și uneori prea retrase, greu le convingi la schimbări radicale. Experții de la Unica.md au reușit să le provoace . Vezi cine a acceptat transformarea.

separator

L-am provocat pe excentricul actor Emilian Cretu l-a o schimbare de look mai puțin obișnuită. Pentru o zi acesta a devenit Frida Khalo.

emilian cretu

Deși a trecut ceva timp de când l-am provocat pe Igor Cuciuc la o schimbare radicala de look, noi suntem mândri de ce le-a reușit. Sper că Igor a ascultat sfaturile fetelor de la unica sport și se ține de un nou stil de viață. Vedeți și voi rezultatul.

cuciuc1

Gheorghe Țopa a acceptat cu drag provocarea noastră de a apărea în fața fanilor, altfel decât îl știu aceștia.

gheorghe topa

Cea care a fost cam sceptică la propunerea noastră de a-i schimba stilul a fost nimeni alta decât privighetoarea din Carpați, Maria Iliuț. Este cea care și-a cucerit publicul prin modul inedit de a-și alege ținutele scenice.

iliuts-colaj

Victoria Lungu a căpătat o nouă imagine, chiar de ziua ei de naștere! Vezi cum arată acum vedeta și alături de cine a sărbătorit frumoasa vârstă de 42 de ani!

victoria

Irina Bivol s-a lăsat pe mâinile specialiștilor din proiectul Un Nou Început cu Unica! Deși are peste 40 de ani, arată ca la 20! 

irina bivol

Dacă nu ai sprâncenele conturate, apelează la microblading!
Articolul anterior
De ce te îngrași iarna
Articolul următor
Alte articole interesante