Au fost alese noile participante în proiectul “Un Nou Început cu Unica”

Este proiectul preferat al femeilor casnice. Pentru că în cele două luni de experiment multe dintre ele își schimbă viziunile de viață, fiind ghidate de specialiștii unica. Iar azi vedem cine sunt norocoasele care vor trage lozul câștigător. ”Un nou început cu Unica” a dat start ultimei preselecții. La casting au fost invitate primele 10 concurente care au acumulat cele mai multe voturi pe pagina de concurs a proiectului.

separator
  • Coordonator proiect: Iulia Arnaut
  • Imagini:Ion Ştefanschi

Dacă vrei și tu o nouă imagine sau nu știi cu ce cadoou să-ți surprinzi mămica, accesează pagina de concurs.

Gloria Gorceag, îndrăzneață și sexy. Un nou look pentru tânăra mămică!

Deși a născut acum 9 luni, Gloria Gorceag și-a revenit la formele inițale în timp record!

separator

Îi reușeste să combine perfect postura de mămica 24 de ore din 24, fiind implicată totodată și într-un job de prezentatoare Tv.

Echipa unica.md a provocat-o să uite de treburile casnice pentru o zi și să se lase transformată de stiliștii noștri, nu înainte de a fi răsfățată la o ședință de masaj.

 

Un nou început pentru Doina Sulac

Interpreta Doina Sulac își ascunde de ochii lumii sentimentele, despărțirile și singurătatea. De această dată, am provocat-o la destăinuiri, în proiectul ”Un nou Început cu Unica”. Așa am aflat despre schimbările din viața ei, despre rochia de mireasă, despre noua casă și noile proiecte din domeniul muzical. O echipă de stiliști: Oleg Popan, Olga Verdeș, Nadya Gudumak au muncit o zi întreagă ca să redea naturalețea, eleganța și noutatea unui nou look, care să fie în armonie cu schimbarea din viața Doinei Sulac.

separator

Olesea Olteanu, într-o ținută de inspirație în stilul Lady Gaga

Fără urmă de îndoială că aceasta este una dintre cele mai neobișnuite transformări de imagine prin care a trecut Olesea Olteanu în ultimii ani. Protagonista noastră a acceptat cu drag stilul „Lady Gaga” abordat de echipa noastră.

separator

Și așa cum orice schimbare începe de la machiaj și coafură, am mers la Salonul de frumusețe Doctor Lica din Capitală, unde hair stilista și make-up artista Lilia Lupu, i-a aranjat părul și i-a aplicat un machiaj. Iar stilistul Evghenii Malinovski, i-a accentuat formele frumoase cu ținute bine alese din show – roomul brandului Nikita Rinadi

În casa Kseniei Sobceak a explodat o ”grenadă”. Soțul a filmat consecințele!
Articolul anterior
Ksenia Borodina s-a comparat cu un… ananas!
Articolul următor