Cum îți poți tonifia corpul după naștere sau după ce slăbești! Cazul Cristinei Țurcan

Unica.md face o recapitulare a proiectului “Un Nou Început cu Unica”. Protagonistele acestui proiect au beneficiat de serviciile celor mai buni specialiști de la noi și au avut parte de un răsfăț ca la carte.

separator

Cristina Țurcan a fost prima participantă căreia i-am făcut o vizită pentru a vedea ce face după 6 luni de la proiect. La cei 27 de ani împliniți Cristina spune că le-a reușit pe toate. S-a căsătorit, a născut 3 copii și a absolvit o facultate. Era o femeie împlinită. Doar că nu-i mai plăcea cum arată după nașterea copiilor. Așa că a venit la castingul Un Nou Început cu Unica, care a schimbat-o total.

Coordonator proiect: Iulia Arnaut
Imagini: Ion Stefanschi

Dacă îți dorești o schimbare în viață şi o transformare de imagine radicală, înscrie-te la preselecţia proiectului “Un Nou Început cu Unica‘‘

Parteneri:

LicaDoctor Lica Salon
Str. Ștefan cel Mare 184
Tel: 022 23 53 25
Gsm: 079 753153, 076 798877

Gloria Gorceag, îndrăzneață și sexy. Un nou look pentru tânăra mămică!

Deși a născut acum 9 luni, Gloria Gorceag și-a revenit la formele inițale în timp record!

separator

Îi reușeste să combine perfect postura de mămica 24 de ore din 24, fiind implicată totodată și într-un job de prezentatoare Tv.

Echipa unica.md a provocat-o să uite de treburile casnice pentru o zi și să se lase transformată de stiliștii noștri, nu înainte de a fi răsfățată la o ședință de masaj.

 

Un nou început pentru Doina Sulac

Interpreta Doina Sulac își ascunde de ochii lumii sentimentele, despărțirile și singurătatea. De această dată, am provocat-o la destăinuiri, în proiectul ”Un nou Început cu Unica”. Așa am aflat despre schimbările din viața ei, despre rochia de mireasă, despre noua casă și noile proiecte din domeniul muzical. O echipă de stiliști: Oleg Popan, Olga Verdeș, Nadya Gudumak au muncit o zi întreagă ca să redea naturalețea, eleganța și noutatea unui nou look, care să fie în armonie cu schimbarea din viața Doinei Sulac.

separator

Olesea Olteanu, într-o ținută de inspirație în stilul Lady Gaga

Fără urmă de îndoială că aceasta este una dintre cele mai neobișnuite transformări de imagine prin care a trecut Olesea Olteanu în ultimii ani. Protagonista noastră a acceptat cu drag stilul „Lady Gaga” abordat de echipa noastră.

separator

Și așa cum orice schimbare începe de la machiaj și coafură, am mers la Salonul de frumusețe Doctor Lica din Capitală, unde hair stilista și make-up artista Lilia Lupu, i-a aranjat părul și i-a aplicat un machiaj. Iar stilistul Evghenii Malinovski, i-a accentuat formele frumoase cu ținute bine alese din show – roomul brandului Nikita Rinadi

Video. Această femeie a născut în maşină, timp de un minunt
Articolul anterior
10 ținute nonconformiste pentru mirese
Articolul următor