“Divorțul a fost cel mai bun lucru ce mi s-a întâmplat. Pot respira ușor”

Astăzi suntem gata să vă demonstrăm că există viață și după divorț. Mama a 3 fetițe, Iulia vrea ca în viitor să fie un exemplu pentru cele mici. A completat formularul și s-a înscris în proiect.

separator

Nici nu a sperat că va fi aleasă, așa că decizia juraților a luat-o prin surprindere. Aflați povestea unei femei care reușește să treacă peste orice obstacol cu zâmbetul pe buze.

Dacă vrei și tu o nouă imagine sau nu știi cu ce cadoou să-ți surprinzi mămica, accesează pagina de concurs.

VOKV.OK

Adresa: str. Vasile Alecsandri 113
Tel: 0797 96 867

unica sportUNICA SPORT

tel.: 060008000
www.unicasport.md

Gloria Gorceag, îndrăzneață și sexy. Un nou look pentru tânăra mămică!

Deși a născut acum 9 luni, Gloria Gorceag și-a revenit la formele inițale în timp record!

separator

Îi reușeste să combine perfect postura de mămica 24 de ore din 24, fiind implicată totodată și într-un job de prezentatoare Tv.

Echipa unica.md a provocat-o să uite de treburile casnice pentru o zi și să se lase transformată de stiliștii noștri, nu înainte de a fi răsfățată la o ședință de masaj.

 

Un nou început pentru Doina Sulac

Interpreta Doina Sulac își ascunde de ochii lumii sentimentele, despărțirile și singurătatea. De această dată, am provocat-o la destăinuiri, în proiectul ”Un nou Început cu Unica”. Așa am aflat despre schimbările din viața ei, despre rochia de mireasă, despre noua casă și noile proiecte din domeniul muzical. O echipă de stiliști: Oleg Popan, Olga Verdeș, Nadya Gudumak au muncit o zi întreagă ca să redea naturalețea, eleganța și noutatea unui nou look, care să fie în armonie cu schimbarea din viața Doinei Sulac.

separator

Olesea Olteanu, într-o ținută de inspirație în stilul Lady Gaga

Fără urmă de îndoială că aceasta este una dintre cele mai neobișnuite transformări de imagine prin care a trecut Olesea Olteanu în ultimii ani. Protagonista noastră a acceptat cu drag stilul „Lady Gaga” abordat de echipa noastră.

separator

Și așa cum orice schimbare începe de la machiaj și coafură, am mers la Salonul de frumusețe Doctor Lica din Capitală, unde hair stilista și make-up artista Lilia Lupu, i-a aranjat părul și i-a aplicat un machiaj. Iar stilistul Evghenii Malinovski, i-a accentuat formele frumoase cu ținute bine alese din show – roomul brandului Nikita Rinadi

Un moldovean a cucerit Everestul: “Doi dintre colegii mei de expediție au murit acolo”
Articolul anterior
Jenant! Lui Jennifer Lopez i s-au rupt pantalonii în fund!
Articolul următor