La aşa ceva nici noi nu ne-am aşteptat. Lacrimi la preselecţia “Un Nou Început cu Unica”

La casting au ajuns 10 doamne care și-au dorit cel mai mult o schimbare și cele care au fost încurajate pe unica.md cu voturi din partea prietenilor. Cei mai buni specialişti în frumuseţe au venit pregătiţi pentru o evaluare ca la carte, astfel încât cele 3 câştigătoare să fie selectate corect, de comun acord.

separator

Make-up artistul Olga Verdeş, fashion advisor-ul Evghenii Malinovschi, hair-stilistul Oleg Popan şi instructoarele Unica Sport: Diana Tiosa, Rita Diaconu şi Irina Darii sunt gata să dea start preselecţiei! Să vedem care a fost decizia juraților:

Coordonator proiect: Victoria Sănduţă
Imagini:Ion Ştefanschi

Dacă îți dorești o schimbare în viață şi o transformare de imagine radicală, înscrie-te la preselecţia proiectului “Un Nou Început cu Unica‘‘

Parteneri:

logo ArusHotel „Villa Arus”

str. Ciuflea 38,
Chisinau, MD-2001
tel: (022) 50 25 10
www.hotel-arus.md

rochelle20122010_1mRochelle
Moldova, Chisinau, Cuza Voda, 18/5
(+373 22) 920 330; (+373) 698 18 083, 797 85 885

unica sportUNICA SPORT

tel.: 060008000
www.shaping.md

Gloria Gorceag, îndrăzneață și sexy. Un nou look pentru tânăra mămică!

Deși a născut acum 9 luni, Gloria Gorceag și-a revenit la formele inițale în timp record!

separator

Îi reușeste să combine perfect postura de mămica 24 de ore din 24, fiind implicată totodată și într-un job de prezentatoare Tv.

Echipa unica.md a provocat-o să uite de treburile casnice pentru o zi și să se lase transformată de stiliștii noștri, nu înainte de a fi răsfățată la o ședință de masaj.

 

Un nou început pentru Doina Sulac

Interpreta Doina Sulac își ascunde de ochii lumii sentimentele, despărțirile și singurătatea. De această dată, am provocat-o la destăinuiri, în proiectul ”Un nou Început cu Unica”. Așa am aflat despre schimbările din viața ei, despre rochia de mireasă, despre noua casă și noile proiecte din domeniul muzical. O echipă de stiliști: Oleg Popan, Olga Verdeș, Nadya Gudumak au muncit o zi întreagă ca să redea naturalețea, eleganța și noutatea unui nou look, care să fie în armonie cu schimbarea din viața Doinei Sulac.

separator

Olesea Olteanu, într-o ținută de inspirație în stilul Lady Gaga

Fără urmă de îndoială că aceasta este una dintre cele mai neobișnuite transformări de imagine prin care a trecut Olesea Olteanu în ultimii ani. Protagonista noastră a acceptat cu drag stilul „Lady Gaga” abordat de echipa noastră.

separator

Și așa cum orice schimbare începe de la machiaj și coafură, am mers la Salonul de frumusețe Doctor Lica din Capitală, unde hair stilista și make-up artista Lilia Lupu, i-a aranjat părul și i-a aplicat un machiaj. Iar stilistul Evghenii Malinovski, i-a accentuat formele frumoase cu ținute bine alese din show – roomul brandului Nikita Rinadi

Ion Paladi își botează fiul. Cine o va înlocui pe nașa Adriana Ochișanu
Articolul anterior
Cu sfârcurile afară! Costumul de baie pe care îl îmbraci și îl dezbraci în același timp!
Articolul următor