Minus 55 de kilograme și un nou look! Această femeie este de nerecunoscut acum

Dacă i-ar fi spus un an în urmă că va reuși să-și atingă scopul, să slăbească 55 de kilograme, ar fi crezult că este o glumă de prost gust. Alionei Efrosi, însă, i-a reușit acest lucru.

separator

Nouă luni de muncă, antrenamente zilnice, masaj anticelulitic, regim alimentar sănătos – și astăzi, această femeie își poate vedea visul cu ochii.

Împreună cu o echipă de specialiști, înarmați cu răbdare și dorința de a-i îndepli visul ne-am apucat de treabă. La ora 10.00 Alioana era în fața magazinului Branduri din Inimă, așteptând-o emoționată pe stilista Ylianna Danko.

Gloria Gorceag, îndrăzneață și sexy. Un nou look pentru tânăra mămică!

Deși a născut acum 9 luni, Gloria Gorceag și-a revenit la formele inițale în timp record!

separator

Îi reușeste să combine perfect postura de mămica 24 de ore din 24, fiind implicată totodată și într-un job de prezentatoare Tv.

Echipa unica.md a provocat-o să uite de treburile casnice pentru o zi și să se lase transformată de stiliștii noștri, nu înainte de a fi răsfățată la o ședință de masaj.

 

Un nou început pentru Doina Sulac

Interpreta Doina Sulac își ascunde de ochii lumii sentimentele, despărțirile și singurătatea. De această dată, am provocat-o la destăinuiri, în proiectul ”Un nou Început cu Unica”. Așa am aflat despre schimbările din viața ei, despre rochia de mireasă, despre noua casă și noile proiecte din domeniul muzical. O echipă de stiliști: Oleg Popan, Olga Verdeș, Nadya Gudumak au muncit o zi întreagă ca să redea naturalețea, eleganța și noutatea unui nou look, care să fie în armonie cu schimbarea din viața Doinei Sulac.

separator

Olesea Olteanu, într-o ținută de inspirație în stilul Lady Gaga

Fără urmă de îndoială că aceasta este una dintre cele mai neobișnuite transformări de imagine prin care a trecut Olesea Olteanu în ultimii ani. Protagonista noastră a acceptat cu drag stilul „Lady Gaga” abordat de echipa noastră.

separator

Și așa cum orice schimbare începe de la machiaj și coafură, am mers la Salonul de frumusețe Doctor Lica din Capitală, unde hair stilista și make-up artista Lilia Lupu, i-a aranjat părul și i-a aplicat un machiaj. Iar stilistul Evghenii Malinovski, i-a accentuat formele frumoase cu ținute bine alese din show – roomul brandului Nikita Rinadi

Partenerii noștri
Author Oriflame
Adresa: Str. Vlaicu Pârcălab, 52
Tel.: +373 22 837 100
Facebook: https://www.facebook.com/oriflame.md/
Author Branduri din Inimă
Facebook: https://www.facebook.com/dininima/
Salonul de frumusețe „Sculptor” a prezentat singurul aparat din Moldova, care te slăbește până la 6 cm doar în 30 minute
Articolul anterior
Rochiile de vis din noua Colecție Couture „Ariadna’s Dreams” au prins aripi
Articolul următor