Tunsoarea și culoarea potrivită în funcție de constituția fizică! Această domnișoară a rămas încântată de transformarea finală

A ajuns în proiectul Un Nou Început cu Unica visând la cea mai mare schimbare de look. Nu a avut curajul să-și schimbe culoarea părului, nu purta tocuri din cauza kilogramelor în plus și îmbrăca doar rochii, pentru că panatlonii îi mai adăugau câteva kg, vizual.

separator

Ce a adus-o pe Alina la noi? Vezi povestea ei

colaj

Am avut nevoie de două luni. Timp în care Alina și-a dedicat mai mult timp ei, decât familiei. Însă tot ce se face, se face spre bine. Iar în momentul când s-a uitat în oglindă, n-a avut cuvinte de comentat.

IMG_9744ok IMG_9746ok
 
IMG_9700ok IMG_9711ok IMG_9720ok
 
IMG_9705ok
 
IMG_9690ok IMG_9729ok
 
IMG_9685ok

Coordonator proiect: Iulia Arnaut
Imagini: Ion Ștefanschi

Danko Ylianna Danko
E-mail: danko.ylianna@mail.ru
Facebook: danko.ylianna
mylondonshop_logo copy
My London Shop

Adresa: Chișinău, Bd. Stefan cel Mare, 69/1
tel: 022592240/060516899
e-mail: mylondonshop@yahoo.co.uk
My-London-Shop

Gloria Gorceag, îndrăzneață și sexy. Un nou look pentru tânăra mămică!

Deși a născut acum 9 luni, Gloria Gorceag și-a revenit la formele inițale în timp record!

separator

Îi reușeste să combine perfect postura de mămica 24 de ore din 24, fiind implicată totodată și într-un job de prezentatoare Tv.

Echipa unica.md a provocat-o să uite de treburile casnice pentru o zi și să se lase transformată de stiliștii noștri, nu înainte de a fi răsfățată la o ședință de masaj.

 

Un nou început pentru Doina Sulac

Interpreta Doina Sulac își ascunde de ochii lumii sentimentele, despărțirile și singurătatea. De această dată, am provocat-o la destăinuiri, în proiectul ”Un nou Început cu Unica”. Așa am aflat despre schimbările din viața ei, despre rochia de mireasă, despre noua casă și noile proiecte din domeniul muzical. O echipă de stiliști: Oleg Popan, Olga Verdeș, Nadya Gudumak au muncit o zi întreagă ca să redea naturalețea, eleganța și noutatea unui nou look, care să fie în armonie cu schimbarea din viața Doinei Sulac.

separator

Olesea Olteanu, într-o ținută de inspirație în stilul Lady Gaga

Fără urmă de îndoială că aceasta este una dintre cele mai neobișnuite transformări de imagine prin care a trecut Olesea Olteanu în ultimii ani. Protagonista noastră a acceptat cu drag stilul „Lady Gaga” abordat de echipa noastră.

separator

Și așa cum orice schimbare începe de la machiaj și coafură, am mers la Salonul de frumusețe Doctor Lica din Capitală, unde hair stilista și make-up artista Lilia Lupu, i-a aranjat părul și i-a aplicat un machiaj. Iar stilistul Evghenii Malinovski, i-a accentuat formele frumoase cu ținute bine alese din show – roomul brandului Nikita Rinadi

Exercițiile din sălile Unica vor fi disponibile și online! Vei putea să te antrenezi din orice colț al lumii
Articolul anterior
Supa lui Hipocrate despre care se spune că tratează multe boli
Articolul următor