Exercițiile din sălile Unica vor fi disponibile și online! Vei putea să te antrenezi din orice colț al lumii

Pentru femeile care nu au destul timp să meargă la sala de sport, care au copii mici, sau sunt departe de casă, dar care îşi doresc să slăbească, să-și modeleze silueta sau să-și mențină masa corporală, Unica Sport a creat conceptul primei platforme fitness online din Moldova.

separator
11111

Prin intermediul acestei platforme vei putea face exercițiile, practicate în sălile Unica, și acasă, în fața calculatorului sau cu tableta în față.

Cu un click pe UnicaSport.com, metoda de slăbire care a revoluționat Moldova, slăbind femeile cu 20, 40, 50 până la 70 de kg, va ajunge în orice colţ al lumii.

zkbcc9xlybfncvaxofi3

Doamnele care ne-au contactat din Bălţi, Cahul, Călăraşi, Orhei, România, Italia, Anglia, Spania, America şi alte puncte geografice, nu se vor mai simți singure în fața problemei greutății în exces. Sfaturile nutriționiștilor și exercițiile instructorilor din sălile Unica, vor ajunge ușor și la voi. Cu un singur click pe site-ul UnicaSport.com

Acest proiect inedit urmează să fie lansat în anul 2016. Doar cu ajutorul vostru. Contribuie la realizarea acestui vis comun.

Pentru fiecare dolar donat, primești seturi de exerciții și regim alimentar personalizate, la prețuri simbolice:
1$ = 14 antrenamente
5$ = 25 antrenamente
10$ = 56 antrenamente
20$ = 84 antrenamente
35$ = 98 antrenamente + Regim alimentar individual
50$ = 154 antrenamente + Regim alimentar individual
100$ = 182 antrenamente + Regim alimentar individual + training online cu Galina Tomaș

Pentru donații acesează www.indiegogo.com. Dacă nu reușește să achiți, vezi aici dacă ai selectat corect opțiunile.

Ce înseamnă platforma online Unicasport.com?
Unicasport.com este un program de fitness ideal, comod şi interactiv, pe care îl poţi practica acasă, în deplasare, oriunde te-ai afla, la orice oră.

Sistemul adaptează programul de sport și wellness exact după necesitățile tale, luând în calcul într-un mod inteligent și științific specificul organismului, siluetei, metabolismului, pentru a atinge scopul pe care ți l-ai propus – slăbire, modelare sau tonifiere.

8lcCpr3

Nu vei fi singură, poţi comunica online cu instructorii Unica Sport care te vor ghida, monitoriza şi informa zilnic despre succesele tale, greşelile alimentare pe care le faci şi paşii pe care trebuie să-i urmezi pentru a obţine un rezultat garantat.

Fii şi tu Ambasadorul unui mod de viaţă sănătos, contribuie la realizarea acestui vis comun!
Află mai multe detalii despre acest proiect inovativ, accesând www.indiegogo.com.

Jennifer Aniston, abdomen cu pătrățele la 54 de ani. Imaginile care fac furori pe internet

La 54 de ani, Jennifer Aniston arată fenomenal. Actrița și-a surprins fanii cu silueta sa tonifiată.

Jennifer Aniston Says She Feels Great in 'Mind, Body and Spirit'
foto: GettyImages

Drept dovadă stau imaginile din cea mai nouă campanie a vedetei, care promovează un program de exerciții fizice, care o ajută să se mențină în formă.

“Pe măsură ce înaintăm în vârstă, trebuie să găsim lucruri care să ne entuziasmeze. Și trebuie să fim blânzi cu corpurile noastre. Îmi place când găsesc o metodă care chiar funcționează, pe care să o împărtășesc cu prietenele mele. Ce bine ar fi fost să știu de asta în urmă cu 20 de ani”, spune Jennifer Aniston.

“În mintea noastră ne gândim că nu obținem rezultate fără suferință. Că trebuie să facem sport de trei ori pe zi. Cu programul ăsta, poți începe blând”, mai spune Jennifer Aniston.

Fanii sunt impresionați de felul în care arată actrița la 54 de ani, însă unii sunt de părere că setează obiective nerealiste. “O iubesc, dar setează obiective nenaturale. Noi nu avem banii ei, timpul și resursele pentru a face sport și a arăta așa. Desigur, putem fi mai în formă, dar nici ea nu arată așa mereu. Dar în reclama asta arată într-adevăr grozav”, a comentat o admiratoare.

Totuși, cele mai multe fane o văd ca pe o sursă de inspirație. “Corpul tău este un exemplu pentru toată lumea. Eu am 20 de ani și nu mi-am văzut niciodată mușchii abdominali. Mulțumim că arați femeilor de toate vârstele ce poți obține prin muncă și perseverență”, i-a mai scris o fană.

sursa

Universitatea Harvard dezvăluie exercițiul ideal pentru femeile de peste 50 de ani. Video

Efectuarea a 30 de minute de activitate fizică pe zi prelungește speranța de viață cu cinci ani, spun specialiștii. Universitatea Harvard a dezvăluit exercițiul ideal pentru femeile care au împlinit 50 de ani.

Arhiva foto

De la vârsta de 50 de ani, totul se schimbă. Menopauza poate apărea în orice moment și, odată cu ea, simptome precum creșterea în greutate, bufeurile sau retenția de lichide, scriu cei de la 20minutos.es

Burpee-ul este un exercițiu foarte intens în care trebuie să sari cu brațele întinse în sus și apoi să te arunci la pământ și să faci o flotare, aducând tot corpul la pământ și apoi ridicându-te din nou.

Potrivit experților de la Harvard, acesta ar fi unul dintre cele mai bune exerciții pentru femeile care au împlinit deja 50 de ani, deoarece poate ajuta la menținerea unei greutăți adecvate și la reducerea riscului de rănire atunci când menopauza deja s-a instalat. Odată adăugat la celelalte obiceiuri bune, precum alimentația sănătoasă sau exercițiile fizice, burpe-ul va contribui la o calitate superioară a vieții

„Burpee-ul este un exercițiu care, în ciuda faptului că este efectuat cu greutatea corporală, s-a dovedit că provoacă o solicitare metabolică mai mare decât exercițiile tradiționale de rezistență”, spun experții de a Harvard. Video:

sursa: www.adevarul.ro

Grăsimea de pe abdomen ne face vulnerabili în fața infecțiilor. Explicațiile specialiștilor

De ce grăsimea de pe abdomen ne face vulnerabili în fața infecțiilor? Dar și în fața bolilor cardiovasculare ori diabet? Grăsimea de pe abdomen este ,,scăldată” de macrofage, celule inflamatorii care declanșează inflamația cronică, informează medicii.

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen? Mihaela Bilic, 7 reguli de aur: Suntem  tot mai sedentari, așa că trebuie să…

„Celulele inflamatorii, numite macrofage, sunt în permanență activate, indiferent că există sau nu un agresor, aceste celule inflamatorii secretă tot timpul substanțe numite cytokine, care intrețin o stare de inflamație non-stop, ca o stare permanent de luptă, organismul nu se poate relaxa”, dezvăluie Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc, Facultatea de Biologie, București.

„O stare de permeabilitate crescută, adică la porțile de intrare toate ușile sunt descuiate ca soldații să se poată deplasa repede dintr-o încăpere la alta și să detecteze agentul agressor. E foarte bine într-o inflamție acută. Dar dacă tot timpul aceste uși stau deschise vor apărea niște oportuniști, care vor profita de aceste uși și vor pătrunde în organism.”

Ușile… deschise tot timpul înseamnă că apar infecții severe. Tot așa încep bolile inflamatorii sistemice- ateroscleroza ori diabetul.

Exact asta se întâmplă și în organism, dacă un proces este intens, este epuizată capacitatea organismului de a fi atent, alert, la ceilalți stimuli, pentru că în permanență vin stimuli la care trebuie să răspundă, iar el e obosit.”

Reacție slabă la stimulii din mediu înseamnă, de fapt, grăsime abdominală, plină cu celulelele imunitare – macrofage.

Prima linie de apărare imunitară e formată din bacteriile bune, alături de care trăim. În plămâni, găsim și cili, care elimină fizic agresorii. Dar și mucus. Iar celulele de suprafață din organism se schimbă, lunar, și elimină astfel și agenții nocivi.

A doua linie de apărare imunitară înseamnă celulele inflamatorii. Le găsim în cea mai folosită analiză de sânge, numită hemoleucogramă. Celulele inflamatorii se numesc neutrofile, bazofile, euzinofile, macrophage.

„O hemoleucogramă arată fie creșterea, fie scădera numărului acestor celule inflamatorii în sânge, și ea spune sunt soldați specializați în diferite etape ale apărării.”

Cum ajutăm soldații organismului uman? Abdomenul are grăsime? Nu o problemă estetică. Cu una a sistemului imunitar. Scăzând grăsimea, veniți în ajutorul propriei armate de apărare, susține medicul.

sursa: www.protv.ro

Zodiile care-și vor găsi perechea la iarnă!
Articolul anterior
Tunsoarea și culoarea potrivită în funcție de constituția fizică! Această domnișoară a rămas încântată de transformarea finală
Articolul următor