Când urmează să nască Meghan Markle

Meghan Markle și prințul Harry au surprins publicul cu anunțul lor despre sarcină pe care l-au făcut de Ziua Îndrăgostiților. Cei doi au împărtășit vestea că îl vor face pe Archie, fiul lor, frate mai mare.

Acum, în urma unei actualizări recente, s-a aflat că bebelușul regal va veni pe lume chiar în această primăvară.

Potrivit publicației US Weekly, micuțul se va naște în doar câteva luni, la sfârșitul primăverii.

„Harry și Meghan și-au dorit întotdeauna doi copii – un frate sau o soră pentru Archie și plănuiau cu entuziasm sosirea bebelușului lor. Este un vis devenit realitate. Meghan a rămas din nou însărcinată spre sfârșitul anului trecut. Bebelușul este așteptat la sfârșitul primăverii”, a declarat o sursă apropiată familiei.

În urmă cu câteva luni, ducesa a vorbit despre pierderea unei sarcini, anul trecut, înainte de a rămâne însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Într-un eseu pe care l-a scris pentru New York Times, Meghan a dezvăluit modul în care această pierdere i-a afectat pe ea și pe prințul Harry. Ea a scris că toate conversațiile ar trebuie să înceapă cu întrebarea „Ești bine?”

În eseu, ea a prezentat detaliile intime, dar obișnuite, ale pierderii unei sarcini. „În durerea pierderii noastre, soțul meu și cu mine am descoperit că într-o cameră cu 100 de femei, 10-20 dintre ele vor fi suferit de avort spontan”, a scris ea. „Cu toate acestea, în ciuda comunității uimitoare a acestei dureri, conversația rămâne tabu, plină de rușine (nejustificată) și perpetuând trăiri de doliu solitar”, a scris Meghan, încurajând ca despre acest fenomen întâlnit frecvent în rândul femeilor să se vorbească mai mult.

Caz cutremurător în Italia. O femeie s-a aruncat de pe un pod cu copilul în brațe
Articolul anterior
Ministerul Sănătății avertizează: Situația devine critică. Au fost reactivate 500 de paturi pentru pacienții cu Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante