Revoltător! „Fermă de bebeluși”, descoperită într-o maternitate din India. Cum erau vânduți copiii

Copiii veniţi pe lume în urma unor relaţii ilicite, violuri, şi care nu erau doriţi de părinţi erau vânduţi pentru o sumă de 1500 de dolari fiecare.

separator

Autoritățile indiene au reușit să anihileze ”ferma” ilegală de copii, care își desfășura activitatea chiar într-un spital, relatează presa locală.

132392

Proveniți în urma unor violuri sau a unor relații ilicite, bebelușii veneau pe lume în spitalul Palash din orașul Gwalior din statul indian Madhya Pradesh, după care erau vânduți, scrie Times of India.

Autoritățile au anunțat că au reușit în timpul investigațiilor să salveze doi bebeluşi nou-născuți, în timp ce alți trei fuseseră vânduți unor cupluri din provinciile Uttar.

Cel puțin cinci persoane, printre care și directorul spitalului, au fost arestate. Se pare că acesta avea agenți în regiunea Chambal, unde erau căutate fete tinere, însărcinate cu bebeluși nedoriți.

„Când o tânără se apropia de termenul naşterii, personalul de la acest spital o convingeau că îi vor asigura o naștere în condiții de siguranță și în mare secret. Din momentul în care bebelușul era adus pe lume și mama externată, autoritățile spitalului începeau căutările pentru cupluri naive care ar fi putut să îi cumpere”, a declarat un reprezentant al poliției.

India este una dintre țările cele mai criticate pentru încălcarea flagrantă a drepturilor femeilor. Traficul de carne vie, violențele și abuzurile împotriva femeilor, violurile sunt la ordinea zilei în această țară. În 2012, pe  străzile din New Delhi mii de oameni au protestat, cerând poliției să apere femeile, după cazul tinerei Jyoti Singh, care a murit după ce a fost violată cu bestialitate, într-un autobuz, de șase bărbați. Conform unui raport al ONU, două din trei femei sunt hărțuite sexual în capitala Indiei.

sursa

Afacere cu marijuana la o mănăstire de călugăriţe!
Articolul anterior
Produsul periculos din casa ta! Îţi afectează creierul, plămânii, pielea, organele digestive
Articolul următor
Alte articole interesante