Afacere cu marijuana la o mănăstire de călugăriţe!

Măicuţele cultivau creşterea canabisului chiar pe teritoriul schitului, după care îşi vindeau marfa prin reţeaua de internet. Acestea s-au arătat extrem de revoltate atunci când organele competente au decis să le pună interdicţie la creşterea culturilor de canabis.

separator

Valley15

Se întâmplă în California, în localitatea Merced, la ordinul monahal The Sisters of the Valley’s.

În California, utilizarea marijuanei în scopuri medicinale este legalizată de aproape 20 de ani. Măicuţele cultivă plantaţiile de canabis şi prepară din cânepă diverse uleiuri de leac, unguente, tincturi cu efect spasmolitic şi calmant asupra durerii, pe care le vând apoi pacienţilor prin serviciul de internet.

În acest an însă guvernul a inițiat o lege prin care municipalităţile sunt împuternicite să înterzică ori să pemită cultivarea canabisului pe teritoriul lor. Consecinţele legii nu au fost pe placul măicuţelor, care au început îndată colectarea de semnături în vederea abrogării interdicţiei.

Femeile sunt hotărâte să lupte până la capăt pentru a le fi permisă cultivarea legală a canabisului. Acestea spun că îşi doresc să ajute oamenii şi să schimbe atitudinea față de marijuana, care în prezent este percepută de către publicul larg doar ca un drog.

Doi fotografi au mers în vizită la măicuţe pentru a face cunoştinţă cu activităţile şi modul lor de viaţă, după ce au aflat că acestea îngrijesc cu înalt devotament culturi de canabis pe teritoriul comunităţii, şi iată ce au putut surprinde la faţa locului.

Valley3

Valley5

Valley6

Valley7

Valley9

Valley10

Valley12

Valley13

Valley14

Valley15

Valley17

Valley18

Valley19

Valley20

Valley23

Valley27

Valley28

Valley29

Valley21

 

Sanda Diviricean îți dă întâlnire pe blog!
Articolul anterior
Revoltător! „Fermă de bebeluși”, descoperită într-o maternitate din India. Cum erau vânduți copiii
Articolul următor
Alte articole interesante