Și-a dat copilul spre adopție și nu a știut că, timp de 22 de ani, a trăit cu el sub același acoperiș!

În octombrie 1985, Christine Tallady a adus pe lume un băieţel. Mamă singură, la acea vreme, s-a gândit că nu-şi poate creşte copilul, aşa că a decis să-l dea spre adopţie în speranţa că, astfel, poate va avea o şansă la o viaţă mai bună decât cea pe care i-ar fi oferit-o ea.

separator
steven_adoptie_mama_magazin_cover_93002900

Când a semnat actele, tânăra a bifat opţiunea „dosar deschis”. Asta însemna că îşi lăsa datele şi îşi dădea acordul ca, în cazul în care copilul va dori vreodată să ştie cine este mama sa, să poată fi contactată.

În câteva săptămâni, băieţelul a fost înfiat. Părinţii adoptivi l-au botezat „Steve”.

Timpul a trecut şi, când a ajuns la vârsta de 18 ani, Steve a decis că este momentul să-şi caute mama naturală. În ciuda eforturilor, căutarea nu dădea niciun rezultat. Cu toate acestea, băiatul nu şi-a pierdut niciodată speranţa.

În 2007, însă, Steve şi-a dat seama că, în tot acest timp, a făcut o greşeală majoră! În timp ce căuta numele mamei sale naturale pe Google, acesta îl tasta greşit. La acea vreme, Steve avea 20 de ani şi era angajat ca şofer la un magazin alimentar din Grand Rapids, Michigan.

Când a căutat, într-un final, după numele corect, băiatul a descoperit că mama sa naturală locuia foarte aproape de el. Imediat, a decis să-şi întrebe şeful dacă o cunoaşte, din întâmplare, pe o anume Christine Tallady.

„L-am întrebat: ‘Cunoşti vreo femeie pe care s-o cheme Christine Tallady?’ Iar el mi-a răspuns: ‘O cheamă ca pe colega noastră de la Casă?'”, a povestit Steven.

Câteva minute mai târziu, un manager de la magazin s-a oferit să-l ajute şi i-a căutat adresa femeii de la Casă. S-a dovedit că ea era cea pe care o căuta… Ea era mama lui. Numai că Steve nu ştia cum s-o abordeze, ce să-i spună… Aşa că a decis să mai aştepte o vreme. La urma urmei, nu se mai grăbea, căutarea luase sfârşit.steven-adoptie-mama-magazin-1_01176800

După câteva zile, băiatul a mers la agenţia care se ocupase de cazul său şi a explicat totul. O voluntară s-a decis să-i dea o mână de ajutor, aşa că aceasta a sunat-o pe Christine şi i-a spus: „Fiul tău este în viaţă. Este unul dintre colegii tăi de serviciu şi îl cheamă Steve.”

Soarta a făcut ca fiul ei să nu fie singurul pe care să-l cheme aşa. „Când l-am văzut, mi-am dat seama că el este fiul meu. Nu aveam niciun dubiu. Apoi, am verificat data de naştere din actele de angajare. Se potrivea! Nu pot să cred, timp de 8 luni am lucrat sub acelaşi acoperiş cu fiul meu!”, a spus femeia, emoţionată.steven-adoptie-mama-magazin-2_22397900

„Ne-am îmbrăţişat, am plâns, apoi ne-am aşezat la o masă şi pur şi simplu am început să vorbim… Am descoperit că, fără să ştim, aveam atât de multe în comun… Am văzut că fiul meu este un om bun. Asta mi-am dorit tot timpul: să ajungă un om bun”, a mai spus aceasta.

Steven nu este, însă, singurul său fiu. Ulterior, Christine a mai adus pe lume doi copii, aşa că Steve a intrat, peste noapte, într-o familie numeroasă.

sursa

Jocuri în ziua de Paște pe care copiii le vor adora

Dacă îți este greu să selectezi câteva activități pe care să le propui celor mici în perioada sărbătorilor pascale, îți venim în ajutor cu câteva jocuri de Paște pe care copiii le vor adora. Garantăm!

Vânătoarea de ouă este o activitate clasică cu ocazia Paștelui. Dacă ai posibilitatea să întreprinzi această activitate în curtea bunicilor cu atât mai bine, pentru cei mici să petreacă puțin timp în aer liber. Ascunde câteva ouă de plastic, goale pe interior. Fiecare ou va conține câte o hârtie pe care vei scrie indicii despre locul unde piticii vor descoperi următorul ou. Vânătoarea va duce la descoperirea unei comori. Poate fi o jucărie sau un alt premiu mult dorit. Asigură-te că fiecare copil implicat va primi câte un mic premiu pentru a evita dezamăgirea.

Cursa cu ouă de Paște

Fiecare copil primește câte o lingură de lemn, pentru a evita accidentele. Înainte de a da startul, marchează un traseu. Toți piticii vor parcurge traseul ținând în mână o lingură de lemn, în care au așezat câte un ou fiert. Cine ajunge primul la destinație a câștigat cursa.

CNAS a finanțat plata indemnizațiilor adresate familiilor cu copii în valoare de 20,46 milioane lei

Casa Națională de Asigurări Sociale (CNAS) informează că astăzi, 4 aprilie, a fost finanțată plata indemnizațiilor unice la naștere, indemnizațiilor pentru creșterea/îngrijirea copilului, indemnizațiilor pentru creșterea copiilor gemeni și indemnizațiilor paternale.

Valoarea totală a indemnizațiilor a atins suma de 20,46 milioane lei, transmite Știri.md.

Beneficiarii pot ridica banii după ce plățile sunt procesate prin serviciul guvernamental de plăți electronice (MPay).

Totodată, CNAS îndemnă părinții, după înregistrarea nașterii copilului la Agenția Servicii Publice, să deschidă un card social la orice bancă comercială din Republica Moldova, pentru a beneficia de indemnizații din orice colț al lumii.  

Pentru mai multe detalii, doritorii sunt îndemnați să telefoneze la Centrul de Apel al CNAS la numărul 022-257-777, alegând opțiunea necesară.

Femeie arestată pentru moartea fiului ei, uitat în mașină, în plină caniculă

O femeie din SUA a fost arestată în cursul acestei săptămâni, după ce a fost acuzată pentru moartea fiului ei adoptiv, în vârstă de cinci ani. Copilul a fost închis în mașină, în plină caniculă, timp de șapte ore, conform NBC News.

Potrivit Poliției din Omaha, statul Nebraska, femeia în vârstă de 40 de ani, pe nume, Juanita Pinon a fost pusă sub acuzare, după ce copilul a fost găsit în mașină, miercuri dupăamiază, în jurul orei 17:00.

Autoturismul era într-o parcare din apropierea salonului de înfrumusețare la care lucra Pinon, a spus Chris Gordon, purtătorul de cuvânt al Poliției, pentru NBC News, conform AK-24.

Băiețelul a fost lăsat în mașină timp de aproximativ 7 ore, în timp ce mama lui vitregă era la muncă. Conform Poliției, minorul a fost dus de urgență la spital, dar nu a mai putut fi salvat. De asemenea, femeia a refuzat le spună agenților dacă a lăsat intenționat copilul în mașină sau dacă a fost o greșeală.

În urmă autopsiei se va află dacă băiețelul a murit din cauza expunerii la căldură sau din altă cauza, a mai spus Chris Gordon.

În Omaha, zilele trecute temperaturile au atins 89 de grade F (32 de grade Celsius). Dar „temperatura din interiorul mașinilor poate fi mult mai mare decât afară”, a spus Janette Fennell, fondatoare și președinte al organizației KidsAndCars.org.

Gândițiva la temperatura din interiorul unui vehicul precum o seră. Ai un vehicul, este multă sticlă în el și apoi, în funcție de unghiul în care te afli față de soare, se încălzește foarte repede”, a spus ea, adăugând deschiderea geamurilor deschise nu este suficientă pentru a răci o mașină.

„De fapt, am documentat decese în cazul în care temperaturile de afară au ajuns și până la de 60 de grade C,” a mai spus această.În 2024, cel puțin 10 copii au murit în SUA din cauza caniculei, după ce au fost uitați în mașini.

Pască fără aluat. Rețeta cu care îi vei uimi pe cei apropiați
Articolul anterior
Ați uitat de vacanță? Acum e timpul să uitați de muncă! Prindeți cele mai tari oferte la Moldexpo
Articolul următor
Close menu