Uimitor! Acest copil se naşte singur, în cadrul unei operaţii de cezariană! Video

Sophie Messager, antenatal educator, doula şi babywearing instructor, din Marea Britanie, a postat pe internet filmuleţul cu prietena sa însărcinată, care, în eventualitatea unei operaţii cezariene, îşi dorea copilul să fie lăsat să iasă singur din uter, fără ca medicii să efectueze extragerea în mod forţat.

separator

baby2Femeia spune că spitalul din localitate i-a refuzat prietenei sale mai multe doleanţe pe care le avea în raport cu momentul naşterii, de aceea ea a fost nevoită să apeleze la o altă clinică medicală, ce practica naşterea prin cezariană naturală (copilul este lăsat să părăsească treptat, de unul singur, cavitatea uterină).

CollageAceasta a mai dezvăluit că mamei i s-a oferit şi o oglindă pentru a putea urmări momentul naşterii. De asemenea, medicii au așteptat până când cordonul ombilical a încetat să pulseze înainte de a fi tăiat.

O nouă modalitate de a naşte: naştere prin cezariană naturală!

,,Acestea au fost dorințele mamei: să nu-i fie pusă perdea, copilu să iasă singur din uter, să fie pus îndată pe pieptul mamei dacă permite lungimea cordonului ombilical, acesta să fie tăiat după ce încetează să mai pulseze, copilul să fie cântărit şi măsurat cand vor fi pregătiţi părinţii, bebeluşul să rămână pe mamă pănă când acesta va fi pregătit să se despartă (momentul a durat în jur de şase ore)”, a povestit doula pe pagina sa de internet.

Iată imagini video cu bebeluşul care părăseşte singur cavitatea uterului în timpul operaţiei cezariene:

Serbet de caise
Articolul anterior
5 ținute pe care le poți face dintr-un pareo!
Articolul următor
Alte articole interesante