Elevele Studioului Artistic ,,Rodica Roșioru” au câștigat 7 medalii de aur și argint la Festivalul ,,Riga Symphony” 2019!

Festivalul ,,Riga Symphony” este un festival internațional de muzică pentru tineret, organizat tradițional la Riga în luna decembrie. Ediția din acest an s-a desfășurat în perioada 11-14 decembrie 2019 și a întrunit peste 300 de participanți din 22 de țări ale lumii, de pe toate continentele. Moldova a strălucit în cadrul competiției! Copiii au revenit acasă cu 7 medalii: 6 de aur și una de argint!

separator

Șase Trofee ,,Gold Riga Simphony” și un Trofeu ,,Silver Riga Simphony” au câștigat elevele Studioului Artistic din Chiinău ,,Rodica Roșioru”, la prestigiosul Concurs International „Riga Simphony” din Letonia! Felicitări, fetițelor și profesoarei Rodica Roșioru! Alina Pădure, Iulia Teleuca, Mădălina Lungu și Ariadna Scorpan au avut prestații deosebite, care au fost apreciate de membrii juriului din 16 țări cu note maxime!

La Riga, concurentele din Moldova au fost însoțite de profesoara Rodica Roșioru, care a fost și membră a juriului.

Delegatia R. Moldova a fost primită la Ambasada țării noastre la Riga, fapt pentru care se aduc mulțumiri Dlui Eugen Revenco, Secretar de Stat al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene și Dnei Maia Cuceaidze, însărcinata cu afaceri a Ambasadei R. Moldova în Letonia!

„Suntem nespus de fericiți pentru acest rezultat extraordinar, obținut într-o competiție frumoasă, corectă, reprezentativă, cu un juriu de elită, între care s-au regasit nume mari ale culturii nu numai europene, dar și mondiale. Notele s-au acordat la vedere, copiii au reușit să comunice cu fiecare membru al juriului, de la care au primit sfaturi, sugestii, cuvinte de laudă, dar și obiectii!”, ne spune profesoara de canto Rodica Roșioru.

Concursul se află la a VIII-a ediție și în acest an a reunit circa 300 de concurenti cu vârsta cuprinsă între 4 și 25 ani.

Macaulay Culkin a scăpat de dependența de droguri și are o iubită frumoasă
Articolul anterior
Medicii şi farmaciştii vor primi din ianuarie indemnizații unice mai mari
Articolul următor
Alte articole interesante