Exersează bunătatea alături de copiii tăi. Participă la Cursa Bunătății în cadrul Maratonului Internațional!

Misiunea Socială ,,Diaconia” invită 50 de familii să se înscrie în ,,Cursa Bunătății” organizată în cadrul Maratonului Internațional, pe 29 septembrie. Evenimentul este un exercițiu valoros pentru familiile în care părinții doresc să cultive bunătatea și generozitatea în rândul copiilor. Grație acestor acțiuni, va fi  amenajat un nou Centru Comunitar pentru copiii din satul Săseni, raionul Călărași.

separator

Fiecare participant va fi un campion al Bunătății.

Igor Belei, director executiv ,,Diaconia”:

,,Atunci când este vorba despre educaţie, din păcate, la nivel naţional există un mare decalaj dintre posibilităţile copiilor din oraşe şi ale celor din localităţile rurale. Prin implicarea familiilor înscrise la Cursa Bunătății vom amenaja Centrul comunitar de la Săseni, astfel vom reuși să asigurăm şanse egale la educaţie pentru zeci de copii din sat. Acesta va deveni în curând un spaţiu prietenos, în care copiii vor explora metode inovative de activitate şi învăţare”.

Fii alături de Misiunea Socială ,,Diaconia” pe 29 septembrie!

Vezi pașii pentru înregistrare:

  • Completează FORMULARUL DE PARTICIPARE.
  • Participă cu familia la cursa ,,Fun Run by Iute Credit” din cadrul Maratonului Internațional, alături de Diaconia. Distanța cursei: 1.5 km
  • Doneaza 500 de lei pentru amenajarea Centrului Comunitar.
  • Familiile care vor să susțină această cauză, dar fizic nu pot participa la eveniment vor avea ocazia să se prindă în cursa bunătății de la distanță. Fiecare familie ne poate expedia o fotografie cu familia din timpul cursei organizată de ei, iar noi o vom face publică pe pagina organizației.

La fel, doritorii de a sprijini activitatea Centrului de la Săseni, pot aduce rechizite școlare pentru activitățile care urmează să fie desfașurate în Centru.

Pentru toți Campionii Bunătăți am pregătit diplome și daruri care le vor aminti de această experiență de familie. Poți afla mai multe detalii la numărul de contact: 061 058 777  

Cum să îți cureți tenul în doar 60 de secunde!
Articolul anterior
După 6 ani de suferință a aflat că boala sa poate fi vindecată! Ajut-o pe Elena să poată merge din nou!
Articolul următor
Alte articole interesante