La doar 6 ani, Cătălin suferă de cancer la rinichi. Împreună îi putem salva viața și alina durerea!

Catalin are 6 ani și de nenumărate ori și-a întrebat mama dacă va supraviețui. Durerea îl chinuie zi de zi. Micuțul și părinții săi ne roagă să îi ajutăm în această luptă grea.

,,El este micuțul nostru băiețel Cătălin, un copil care foarte mult mi l-am dorit și suntem mândri că îl avem și îl iubim necondiționat. Totul a fost bine în familia noastră până în momentul în care am observat la îngerașul nostru o asimetrie evidentă a abdomenului cu prolabarea flancului abdominal pe stânga. De atunci spitalul pentru noi a devenit a doua casă. Au urmat multe investigații, mulți medici, multe păreri, lacrimi, și foarte multă durere, după care am primit un răspuns foarte dureros, copilul nostru suferă de cancer la rinichi stadiul IV. Eu ca mamă mă închin în fața oamenilor cu suflet mare, și cu ochii în lacrimi vă rog din inimă să ne întindeți o mână de ajutor cu o mică donație, cu o distribuire. Ca și oricare părinte ne dorim din tot sufletul ca, Cătălin să fie un copil fericit, sănătos împreună cu toți copii din lume, și să nu știe ce înseamnă durere…Vă mulțumesc, să vă aibă Domnul în pază mereu!”, este mesajul mamei.

Costurile pentru tratament și intervenție se ridică la 112 mii de dolari. Până în această clipă s-au strâns 59,476 dolari.

Donează pentru Cătălin pe caritate.md.

Starea de urgență a fost anulată. Ministerul Sănătății urmează să introducă noi restricții
Articolul anterior
Primul caz de tulpină indiană de Covid, confirmat în România
Articolul următor
Alte articole interesante