Lera Kudryavtseva este suspectată de sarcină falsă! Care ar fi motivul?

Despre sarcina Lerei Kudryavtseva, care a devenit mamă pe 13 august, la varsta de 47 de ani, au existat multe zvonuri și speculații. Mulți utilizatori de internet credeau că vedeta din Rusia ar fi recurs la serviciile unei mame surogat și în toate aceste luni a purtat cu o burtă falsă.

separator

După apariția primelor știri despre nașterea fiicei Masha, zvonurile au inundat mediul virtual cu o nouă forță. Recent, prezentatoarea TV a publicat o imagine în care își ține copilul în brațe, dar a primit o serie de comentarii cârcotașe.

Utilizatorii Instagram au spus că fetița este destul de mare pentru un copil care are doar 3 săptămâni. ,,Arată ca un copil de trei luni”. ,,Fata este prea mare pentru vârsta ei, ceea ce înseamnă că nu a născut Kudryavtseva”, au comentat fanii, care au presupus că prezentatoarea TV a dat naștere cu câteva luni în urmă, nu săptămâni.

Un alt motiv care a trezit suspiciuni în rândul fanilor este silueta proaspetei mămici. Deși a născut cu doar 3 săptămâni în urmă, prezentatoarea afișează un abdomen plat și o siluetă încredibil de suplă.

Ce spun medicii despre starea de sănătate a Sofiei Rotaru?
Articolul anterior
Cine sunt angajații Liceului „Orizont” din Capitală care au fost reținuți de ofițerii SIS. Video!
Articolul următor
Alte articole interesante