O mamă a înrămat portretul pe care fiica ei i l-a realizat, apoi s-a machiat ca să semene cu personajul din desen

Se spune că iubirea unei mame nu cunoaște granițe. Cine poate contrazice aceste afirmații? Mama inventează lucruri ingenioase ca să-și facă micuțul să râdă, să nu mai plângă sau să mănânce. Ea le satisface toate capriciile copiilor, calmează țipetele și e prima care știe pe dinafară lista cu dorințele micuților ei.

separator
Mamele se bucură de fiecare realizare a copiilor. Ea știe că lucrurile acestea fac parte din evoluția copiilor. O mamă a decis că cea mai bună modalitate de a sărbători încercările artistice ale fiicei sale este de a recrea o imagine pe care aceasta a pictat-o în urmă cu 10 ani. Pictura este de fapt imaginea mamei așa cum a văzut-o fiica, pe numele ei Mia, când era doar o fetiță.

Așa că mama s-a machiat fix ca-n imaginea creată de Mia cu acuarele. Și-a făcut pungi sub ochi și cearcăne, și-a desenat gene dramatice, sprâncene amuzante, nereușind totuși să-și facă trei rânduri de dinți. Și-a făcut un selfie machiată după desenul fiicei sale și a postat imaginea pe net.

Aproape instant oamenii s-au îndrăgostit pur și simplu de curajoasa mamă iar gestul ei a fost apreciat de mii de urmăritori. Dincolo de curaj, femeia are și un indiscutabil simț al umorului. ,,Apreciez faptul că ai înrămat pictura fiicei tale”, “ești o mamă grozavă”, au comentat internauții.

Sursa

Cernăuți: un bărbat revenit din Italia a adus acasă coronavirus
Articolul anterior
O fetiță de 1 an și 6 luni a ajuns în comă la spital după ce a mâncat alune
Articolul următor
Alte articole interesante