Şcoala Manierelor Elegante „ABeZe” – o investiţie sigură în dezvoltarea personală

O imagine agreabilă a unei persoane se poate forma chiar de la o primă întâlnire, prin felul în care comunică, prin maniera de a-şi arăta respectul faţă de alţii sau prin capacitatea de a-şi ascunde emoţiile.  

separator
Şcoala Manierelor Elegante ABeZe – o investiţie sigură în dezvoltarea personală

În acest sens, Şcoala Manierelor Elegante „ABeZe” – centru de dezvoltare personală,  Te ajută să obţii rezultatele dorite în orice domeniu. Începând de la o vârstă fragedă, 3 ani, până la cea mai înaintată, persoanele sunt ghidate cu grijă de către profesorii şcolii cu cele mai utile sfaturi.

Scopul şcolii este de a forma o personalitate puternică, ce poate să-şi controleze emoţiile, agreabilă, punctuală, manierată, corectă față de sine, dar şi față de aproapele său.

Ce reprezintă şcoala „ABeZe”:

 • O şcoală serală unde poţi beneficia de cele mai bune cursuri pentru dezvoltarea ta personală.
 • După finalizarea cursurilor, absolvenţilor li se oferă diplome.

Ce obţii TU dacă frecventez un asemenea curs:

 • Vei cunoaşte exact cum să te comport în diverse situaţii;
 • Îți vei îmbogăţi vocabularul şi grupul de prieteni manieraţi;
 • Vei obţine mai multe rezultate pozitive şi succese;
 • Vei fi apreciat(ă) la un nivel înalt, datorită comportamentului elevat.

Cursurile şcolii Manierelor Elegante “ABeZe” :

 • bune maniere, pentru toate vârstele (durata – 5 luni);
 • administrarea afacerii, după 16 ani (durata – 4 luni);
 • fashion „Stil vestimentar” (durata – 2 luni);
 • ore de dicţie. Arta vorbirii (durata 5 luni);
 • logoped (şedinţe individuale);
 • psiholog (şedinţe individuale);
 • meditaţii cu copii hiperactivi.
Şcoala „ABeZe” activează din 2011 şi este un Proiect realizat în colaborare cu Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a Primăriei Chişinău.

Adresa: str. Vlaicu Pârcălab, 45, (editura Universul) intersecţie cu str. 31 august 1989, etajul 4, of. 407.

Tel.: (0 22) 22-69-83;  0682 100 06
e-mail: sme.abeze@gmail.com
web: abeze.md

1 iunie – zi liberă în Republica Moldova. Proiectul de lege a fost votat astăzi de Parlament

Ziua ocrotirii copilului, marcată pe 1 iunie, va fi zi de sărbătoare nelucrătoare. Deputații Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), Marina Morozova, Artemie Cătănoi, Gheorghe Ichim și Boris Popa, au înaintat o inițiativă legislativă de modificare a Codului Muncii. Proiectul de lege a fost aprobat, în cadrul ședinței plenare de astăzi, 22 iunie, în două lecturi, cu votul a 70 de deputați.

1 Iunie, Ziua Copilului. Idei de activități distractive pentru copii

„Prin implementarea modificărilor operate în legislație vom oferi părinților posibilitatea de a marca împreună cu copiii ziua de 1 iunie”, a argumentat unul din autorii proiectului, Artemie Cătănoi.

Ziua Internațională pentru Protecția Copiilor, marcată pe 1 iunie, este sărbătorită în aproape 50 de țări. Alte peste o sută de state celebrează o zi a copilului la date diferite.

Marina Cârnaț, despre sexul bebelușului din burtică: ,,Am vrut gemeni de data aceasta”

Marina Cârnaț este în așteptarea celui de-al nouălea copil. Sarcina bloggeriței pare să fie una ușoară, după cum se poate vedea din postările și imaginile publicate de tânăra mămică pe rețelele de socializare.

Până în acest moment, soții nu au dezvăluit sexul bebelușului din burtică și spun că vor afla secretul doar în momentul nașterii. Ce explicație și motivație au adus?

„De ce ținem în secret sexul bebelușului?

În primul rând, având și fete si baieti nu mi-a venit deloc dorința concretă că vreau următorul sa fie unul sau altul. Foarte sincer vă spun, că am vrut gemeni de data aceasta, dar nu conta ce vor fi! 😊

Apoi, de la sarcina a 7, doar mă rugam în continuu ca bebelușul să fie sănătos! E tot ce contează!

Foarte multe femei mai în vârstă decât mine mă încurajează și apreciază că nu divulg sexul copilului, astfel accentul publicului e pe aceea ca părinții să fie recunoscători pentru oricine și să se bucure de acest dar.

Reacțiile celor din jur sunt diferite, cineva dorește să am fată, altcineva – băiat. Și să nu mă simt intimidată de dorința cuiva, am văzut că mă voi simți mai confortabil dacă nu voi spune ce așteptam.

Evenimentul nașterii e mult mai prețios decât aflarea sexului copilului. Eu am aflat la 14-15 săptămâni, dar nasterea e mult mai târziu…orice i se poate întâmpla oricui… De aceea, am considera că anume după nastere vom descoperi secretul, exact cum am făcut și cu Mia”, a explicat Marina Cârnaț, pe pagina sa de Instagram.

Marina și Teodor Cârnaț au împreună 8 copii.

Bloggerița Maggy Platon, ședință foto ,,în 5” cu fetițele gemene ale cuplului. Imaginile i-au topit pe internauți

Bloggerița Maggy Platon a devenit mamă pentru a doua oară, pe 22 mai. Ea a adus pe lume două fetițe sănătoase.

Zilele trecute, Maggy a pus la cale o ședință foto cu nou-născutele. În poze apar toți cei 5 membri ai familiei: Maggy, soțul ei, Sergiu Munteanu, și cei 3 copii ai lor, Mark și gemenele Selina și Melisa.

Fericiți și încântați, părinții și frățiorul au pozat lângă cele două micuțe drăgălașe.

Maggy a dezvăluit pe pagina sa de Instagram câteva poze de la ședința foto care a surprins amintiri de neprețuit pentru tânăra familie. Imaginile i-au topit pe internauți!

mamaplus
mamaplus

Într-un Instastory, bloggerița a fost sinceră și a dezvăluit cum se descurcă cu trei copilași. Ea a publicat o imagine în care Marc, frățiorul, doarme alături de una dintre surioare ținând-o de o mânuță.

„Voi mă întrebați cum cu 3 copii ne descurcăm, cam așa, Mark a venit la 2am la noi în pat și a dormit aici. Fetele se trezesc odată la 3h pentru mâncare și schimbat, dar atunci când te trezești să le hrănești tot procesul durează cam 1h 30, adică stai treaz cam atât. Să fi fost gemenii prima naștere cred că nu aveam să rezist, acum că mă trezesc automat și știu ce am de făcut, nu e atât de complicat”, a mărturisit tânăra mămică.

mamaplus

Weekendul – liber la slăbit!
Articolul anterior
“Destin”-ul Cristinei Pintilie
Articolul următor