Un copil de 8 ani a câștigat, anul trecut, 26 de milioane de dolari din YouTube

Vlogging-ul a devenit un domeniu tot mai popular în spațiul virtual, iar unii abonați ajung să câștige sume impresionante datorită postărilor lor. Publicația Forbes a realizat un top al celor mai bine plătiți youtuberi.

separator

Cel mai bine plătit star pe YouTube în 2019 este un băiețel în vârstă de 8 ani, care a câștigat 26 de milioane de dolari datorită canalului său de pe platforma online pe care sunt difuzate clipuri în care acesta poate fi văzut testând jucării, precum și cu tematică educațională.Anastasia Radzinskaya este o vedetă în vârstă de 6 ani. Născută în sudul Rusiei, cu paralizie cerebrală, medicii ei se temeau că nu va putea vorbi niciodată. Pentru a-și documenta dezvoltarea prin tratamente, părinții au postat videoclipuri cu ea pe YouTube, astfel încât prietenii și rudele să poată vedea progresul. Videoclipurile arată lucruri tipice pentru copii: playdates cu tata, sărituri pe un castel gonflabil și joc cu pisica ei. Fetița a câștigat curând adepți în întreaga lume.

„Nastya” are acum 107 milioane de abonați pe cele șapte canale care au vizionat videoclipurile ei de 42 de miliarde de ori. Ea se află pe locul 3 în clasamentul Forbes Top-Earning YouTube Stars pentru anul 2019, cu încasări de 18 milioane de dolari, cu venituri colectate din reclame, conținut sponsorizat, vânzări de mărfuri, tururi și multe altele.

Ryan Kaji, în vârstă de 8 ani, este cel mai bun câștigător pe YouTube de anul trecut, cu 26 de milioane de dolari. Copilul influencer a câștigat faima deschizând cadouri în fața camerei, acesta având 23 de milioane de abonați.

Videoclipurile cu copii sunt în medie de aproape trei ori mai vizionate decât alte tipuri de videoclipuri de pe canalele cu abonați mari, potrivit unui studiu Pew Research Center realizat în acest an. Un alt studiu Pew a dezvăluit că 81% dintre părinții cu copii de 11 ani sau mai mici își lasă copiii să se uite pe YouTube.

Zece cei mai mari câștigători ai YouTube au adus un total de 162 milioane USD între 1 iunie 2018 și 1 iunie 2019, inclusiv Ryan și Nastya, precum și cinci jucători care joacă titluri populare precum Minecraft și Fortnite.

Dude Perfect se află pe locul 2, cu 20 de milioane de dolari câștigați în 2019. Dude Perfect este un grup format din 5 tineri din Texas, care publică filmulețe cu trucuri și experimente, jucării pentru adolescenți. Poți vedea întregul clasament, pe Forbes!

Exerciţii pentru un posterior bombat și fără celulită
Articolul anterior
Coronavirusul poate ajunge în Moldova prin coletele AliExpress primite din China?
Articolul următor
Alte articole interesante