2012 – anul căsătoriilor cerebrale!

Noi, femeile suntem cele care batem la uşi. Nu neapărat ni se deschid.  Punem întrebări, fără ca să ştim exact, dacă vom primi şi răspunsuri. Suntem tentate să răscolim acolo,  unde ne  miroase bine, dar şi acolo unde nu ne miroase deloc.

separator

Vrem să le ştim pe toate, că aşa ne este firea. Curiozitatea ne-a reunit într-o seară de marţi în “Clubul nostru”. Eram aşteptate de un singur bărbat, care era gata să ne dea răspunsuri la toate întrebările,  fără a ne reproşa că avem  prea multe lucruri neclare.

Anatol Basarab e  un altfel de bărbat, decât cel pe care îl aveţi acasă. Nu că s-ar pricepe mai bine la femei…el ştie, în proporţie de 99 la sută ce înseamnă cifrele şi prognozele. Păi, bine, de la el  am  aflat cât de importantă este cifra zilei, în care am conştientizat că suntem gata să ne legăm viaţa de viitorul soţ.

În ştiinţa cifrelor, nu ziua, în care ţi-ai pus ştampila în certificatul de căsătorie contează, dar cea, în care ai simţit şi ai trăit emoţional momentul edificator. Aceasta este decisivă. Matematica este simplă, mai grea poate fi doar viaţa în cuplu, dacă nu ai fost ghidată de un numerolog.

Aşadar, trebuie să ştii că doar maxim 4 zile din lună portiţa în lumea ta emoţională este deschisă, anume pentru pentru  a trăi sentimental. Doar în aceste zile lăuntricul tău va reacţiona pozitiv la o cerere în căsătorie. Care sunt zilele tale de maximă rezonanţă emoţională? Calculează-le desinestătător, cu ajutorul nostru.

Îţi dau un exemplu: Dacă eşti născută în data de 25, se însumează cifrele: 2+5=7. Rezultă că, zilele tale favorabile sunt acele care odată adunate, îţi dau rezultatul 7 :

7, 16(de la 1+6) sau 25(de la 2+5).

Posibil, vă întrebaţi în acest moment, cât de credibile pot fi prezicerile numerologilor. Anatol Basarab îşi respectă cifrele în care crede aproape sută la sută, cu excepţia cazurilor, în care prezicerile sunt generalizate.

“Atunci când informaţia numerologului, astrologului se referă la  un om concret, fiind studiate toate detaliile, informaţia este 99 la sută adevărată. Când este de larg consum, îndreptată unei mase de populaţie, credibilitatea ei scade considerabil.”

Mă mărit sau nu în 2012 ?

Anul 2011 a fost şi mai este unul favorabil pentru întemeierea unei familii sau stabilirea unei relaţii de lungă durată.

Dacă 2011 a fost un an al căsătoriilor  sentimentale, bazate pe trăiri interioare, atunci 2012 este  unul al oamenilor care au atitudine cerebrală faţă de viaţă şi respectiv faţă de sentimente. Ne căsătorim pentru că…Eu îţi dau asta…tu îmi dai asta,  în loc… Este un an bun pentru alianţe,  pentru căsătoriile logice, conştiente, în  bază de contract. În tot ce ia foc, trebuie să existe o motivaţie.

Pentru toate cuplurile, anul 2012 va pune o problemă: capacitatea de a învăţa. Acele cupluri care vor învăţa uşor din greşeli, vor avea sorţi de izbândă. Pentru cei care nu vor învăţa nici de la viaţă, nici de la ei înşişi, anul 2012 va fi un adevărat chin,  un dezastru, pentru că se pune mare preţ pe cunoaştere.  Nu poţi fi nici mai puternic ca viaţa, nici mai slab. Din necunoaştere, viaţa oricum va căuta să-şi ia ce-i aparţine.

Text: Olga Chirică

„Voi merge pe litoralul din Ialta”. Mihailo Podolyak a promis că va acorda un interviu din Crimeea în 6 luni

Consilierul Președintelui Ucrainei, Mihailo Podolyak, și-a exprimat încrederea că, după șase luni, Forțele Armate ale Ucrainei vor putea elibera Crimeea. El a declarat acest lucru în cadrul unei emisiuni televizate.

Подоляк прокомментировал слова Маска о работе Starlink на Украине – Москва  24, 14.10.2022

„Peste șase luni voi merge pe litoralul din Ialta, am locul meu preferat acolo, vă garantez că cu siguranță voi deschide telefonul acolo și vom vorbi despre cât de liberă va fi Crimeea”, a spus consilierul, conform Focus.

Mihailo Podolyak a adăugat că până la acel moment toți cetățenii Federației Ruse care au ajuns în peninsulă și „ne-au furat proprietățile” se vor întoarce acasă la ei.

Potrivit lui Podolyak, războiul pe care Federația Rusă l-a declanșat împotriva Ucrainei va pune capăt și ideii „lumii ruse” în forma ei actuală, care va fi sfârșitul firesc al războiului.

„Lumea rusă, în această formă, ar trebui să înceteze să existe și sper că, cu siguranță, vom face acest lucru”, a explicat Podolyak.

Potrivit oficialului ucrainean, deocuparea Crimeei va avea loc cel mai probabil prin mijloace militare, întrucât nivelul de intensitate al războiului din Ucraina „presupune doar eliberarea militară a tuturor teritoriilor ocupate”.

În același timp, Podolyak admite că sentimentele revanșiste vor crește în Federația Rusă.

Mihailo Podolyak a menționat că acum în Federația Rusă se vorbește deschis despre lichidarea statalității ucrainene, deși la început au încercat să-și ascundă intențiile reale.

Incendiu de proporții la sanatoriul „Moldova” din Odesa. 58 de pompieri au luptat cu flăcările

Un incendiu grav a izbucnit în dimineața zilei de luni, 28 noiembrie, pe teritoriul sanatoriului „Moldova”, din Odesa. La stingerea flăcărilor au participat 12 echipaje și 58 de pompieri.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 3-20.jpg

Potrivit Serviciului de Stat de Urgență al regiunii Odesa, informațiile despre incendiul de pe teritoriul sanatoriului inactiv au parvenit la ora 04:31.

Ajunși la fața locului, salvatorii au constatat că incendiul a pus complet stăpânire pe clădirea cu un singur etaj. În jurul orei 05:58 incendiul a fost lichidat.

Nu există morți sau răniți. Oamenii legii stabilesc circumstanțele producerii incendiului.

Ministrul de externe din Belarus ar fi fost otrăvit. Era „a doua persoană din Belarus”, după Lukașenko. Un succesor cu potențial înalt

Ministrul de externe din Belarus, Vladimir Makei, a murit subit, la vârsta de 65 de ani. Cauza oficială a morții este atacul de cord. Totuși, presa de opoziție din Belarus scrie că politicianul era perfect sănătos și ducea un mod de viață activ. Potrivit afaceristului rus Leonid Nevzlin, bărbatul ar fi fost otrăvit de FSB.

Ministrul de Externe din Belarus ar fi fost otrăvit de FSB. Nevzlin: Lukașenko și-a schimbat bucătarii și paznicii

Makei era considerat un posibil succesor al lui Lukaşenko. „A fost unul dintre puţinii care nu se aflau total sub influenţa rusă. Zvonurile spun totodată că acesta ar putea fi un avertisment pentru Lukaşenko”, a scris Anton Geraşcenko, consilier al Ministerului de Interne al Ucrainei, pe Twitter.

Aleksandr Lukașenko și-ar fi schimbat bucătarul, servitorii și gardienii, după ce ministrul de Externe din Belarus a fost otrăvit de FSB. Declarația îi aparține afaceristului rus Leonid Nevzlin.

Potrivit lui Nevzlin, Vladimir Makei era „a doua persoană din Belarus”, după Lukașenko.

„A decedat după ce a fost otrăvit cu o substanță dezvoltată într-un laborator special al FSB. Tabloul clinic în astfel de cazuri corespunde decesului din cauza unui infarct, accident vascular cerebral sau insuficiență cardiacă”, a spus Nevzlin.

Incidentul l-ar fi îngrijorat pe Lukașenko, care și-a schimbat bucătarii, servitori și paznicii, de teamă că ar putea fi următorul.

Înainte de alegerile prezidențiale și de protestele antiguvernamentale din Belarus, din 2020, Makei a fost unul dintre inițiatorii eforturilor de îmbunătățire a relațiilor cu Occidentul și a criticat Rusia. Ulterior, el și-a schimbat brusc poziția, susținând că protestele au fost susținute de Occident.

Cremele de iarnă – nelipsite din trusa ta!
Articolul anterior
Începe anul, odihnindu-te sănătos!
Articolul următor