A murit proprietarul PRO TV, într-un accident de elicopter

Proprietarul PRO TV, miliardarul ceh Petr Kellner, a murit într-un accident de elicopter petrecut în Alaska. În accident au mai murit alte 4 persoane, iar o alta este în stare gravă.

Miliardarul ceh Petr Kellner, proprietarul PRO TV, se numără printre cele cinci persoane care și-au pierdut viața sâmbătă în urma prăbușirii unui elicopter în Alaska, potrivit The New York Times și Realitatea.net.

Cinci persoane au murit, iar alta a fost rănită după ce un elicopter s-a prăbuşit în zona unui gheţar din statul american Alaska, afirmă surse citate de postul ABC News.

Accidentul aerian a avut loc în zona Gheţarului Knik, situat la 80 de kilometri est de oraşul Anchorage. Nu este clar dacă elicopterul s-a prăbuşit pe gheţar sau în apropierea acestuia.

Echipele de intervenţie au localizat duminică după-amiază (în cursul nopţii de duminică spre luni, ora României) resturile elicopterului şi au găsit cinci persoane decedate şi un rănit.

Persoana rănită este în stare gravă şi a fost transportată urgent la spital.

Petr Kellner a fost un om de afaceri miliardar ceh. El a fost cel mai bogat om din Republica Cehă, fondator și acționar majoritar al Grupului PPF.

În noiembrie 2020, Kellner avea o valoare netă estimată la 19 miliarde USD.

Consilieri raionali și familiile lor, primari și alți șefi din raioane, vaccinați prioritar cu serul Pfizer fără șă își aștepte rândul
Articolul anterior
În perioada următoare, România va trimite către Republica Moldova şi alte tranşe de vaccin pentru a ajunge la cele 200.000 de doze donate
Articolul următor
Alte articole interesante