A reușit să transmită emoție, dar nu a trecut preselecția

Plină de emoții în culisele emisiunii „Golos”, moldoveanca Ana-Nica Vacari, originară din Bălți, nu a reușit să îi impresioneze pe cei patru jurați de la emisiunea „Golos” („Vocea Rusiei”) difuzată pe postul de televiziune „Pervîi Kanal”.

separator

Tânăra are 18 ani și învață în prezent la Moscova. A început să cânte la vârsta de 4 ani, iar acum visul ei este să devină o cântăreață cunoscută în toată lumea. Pe scenă a interpretat piesa în limba rusă a lui B. Serkebaev, “Uletayu”.

„Ați început să cântați atât de sincer, ați reușit să transmiteți corect semnificația cuvintelor acestui cântec. Unicul lucru este că nu ar trebui să complicați notele melodiei. Oricum, la 18 ani aveți toată viața înainte”, a spus interpretul Dima Bilan după prestația fetei. În culisele concursului, Ana-Nica nu și-a putut opri emoțiile și a început să plângă.

Amintim că săptămâna trecută Artiom Demișev, originar din Chișinău, în faza preselecțiilor,a reușit să întoarcă toate scaunele la emisiunea “Golos”. Pe scenă a interpretat piesa „Feeling good” și a ales să facă parte din echipa lui Dima Bilan.

 

Sursa: http://unimedia.info/

Cine va fi prima femeie pe o bancnotă românească?
Articolul anterior
Pitbull revine cu un videoclip SUPER HOT!
Articolul următor
Alte articole interesante