Accident fatal la Râșcani. Un bărbat de 42 de ani a făcut stop cardiac la volan

Un bărbat a murit, după ce automobilul cu care se deplasa s-a izbit violent într-un camion. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:30, în localitatea Mihăilenii Noi, din raionul Râșcani.

separator
Potrivit poliției locale, șoferul, un bărbat în vârstă de 42 de ani, în timp ce se deplasa la volanul unui automobil de marca Ford Focus, a pierdut controlul volanului, iar mașina a intrat pe banda de contrasens și s-a izbit frontal într-un camion de marca Mercedes care venea din parte opusă.Preliminar s-a stabilit că accidentul a avut loc după ce șoferului automobilului Ford i-a stat rău în timp ce se afla la volan. Acesta ar fi suferi un stop cardiac. În urma impactului bărbatul a decedat pe loc până la venirea ambulanței, transmite echipa.md.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Fosta bașcană Irina Vlah a fost decorată de mitropolitul Vladimir cu ordinul „Meritul Bisericesc”

Fosta bașcană Irina Vlah a fost decorată de mitropolitul Vladimir cu ordinul „Meritul Bisericesc”, de gradul I. Distincția a fost oferită în cadrul unei întrevederi, la reședința mitropolitană din Chișinău, pe 29 februarie. Mitropolia Moldovei informează că Vlah, care este în prezent lidera asociației obștești „Platforma Moldova”, a fost decorată pentru „activitatea sârguincioasă spre binele și întru mărirea Bisericii Ortodoxe din Moldova”. Într-o reacție pe rețelele de socializare, politiciana s-a arătat „onorată” de ordinul primit, scrie NM.md.  

Mitropolia Moldovei anunță că Irina Vlah a discutat cu mitropolitul despre aspecte ce țin de „buna colaborare spre binele cetățenilor țării noastre”. La rândul său, politiciana anunță că a discutat cu capul Bisericii ortodoxe din Moldova despre importanța păstrării și consolidării „Mitropoliei noastre unite”. „Credința ne unește, ne face mai puternici în fața încercărilor și umple inimile noastre cu speranță”, spune Vlah.

Lidera „Platforma Moldova” s-a arătat onorată de ordinul primit și a dat asigurări: „Voi continua să-mi dedic activitatea asiduă pentru binele și mărirea Bisericii Ortodoxe din Moldova”.

Potrivit Mitropoliei Moldova, Irina Vlah a primit distincția „cu ocazia jubileului de 50 de ani, dar și în semn de recunoștință pentru activitatea sârguincioasă spre binele și întru mărirea Bisericii Ortodoxe din Moldova”.

O tânără care venea din Ucraina, prinsă la vamă cu produse cosmetice și de parfumerie de contrabandă

Un lot comercial de produse cosmetice și de parfumerie, depistat în bagajul unei nerezidente.

Funcționarii postului vamal Palanca au supus verificărilor de specialitate un autocar de rută, ce se deplasa din Odessa spre Chișinău.

În rezultatul controlului fizic al bagajelor pasagerilor, în valiza personală a unei pasagere au fost depistate produse cosmetice și de parfumerie în cantități comerciale, nedeclarate organului vamal.

Documentată pe caz este o nerezidentă, în vârstă de 24 de ani.

Mărfurile au fost ridicate și sunt pasibile confiscării, iar persoana riscă să fie sancționată.

Pictura murală cu chipul lui Navalnîi din Chișinău a fost acoperit cu vopsea

Muralul cu chipul opozantului rus Alexei Navalnîi de la intersecția străzilor Ismail și București a dispărut peste o săptămână de la apariție.

colaj foto: www.stiri.md

Chipul lui Navalnîi a fost desenat pe zidul Stadionului Republican la câteva zile de la stingerea din viață a acestuia, transmite Știri.md.

Inițial, muralul – care este o inițiativă a echipei Agora, parte din campania „Privește în esență”, a fost vandalizat la distanță de o zi de la apariție. Pe chipul lui Navalnîi, o persoană necunoscută a scris „Крым не бутерброд” (n. r. – Crimeea nu este o tartină).

Astăzi însă peretele cu muralul a fost acoperit cu un strat de vopsea.

Chipul lui Aleksei Navalnîi a fost desenat pe un perete din centrul Chișinăului.

Dormi ca în poveste împreună cu Dormeo!
Articolul anterior
Produsele pentru igiena orală care îți asigură o dantură albă și strălucitoare!
Articolul următor