Actrița Scarlett Johansson a născut

Bucurie mare în familia actriţei Scarlett Johansson. Ea și Colin Jost au devenit părinți.

Este fericire mare pentru actrița Scarlett Johansson! Aceasta a devenit mămica unui băiețel. Ea și Colin Jost au devenit părinți, scrie sinteza.org. Celebra actriță Scarlett Johansson se mândrește acum! Ea a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, fiind primul copil pe care îl are cu actualul său soț, Colin Jost. Despre vestea că va deveni mămică pentru a doua oară s-a aflat abia recent, luna trecută, după ce actrița a păstrat secretă sarcina timp de opt luni de zile. Reprezentanții lui Scarlett Johansson au confirmat nașterea celui de-al doilea copil în cursul zilei de miercuri, 18 august, conform publicației The People.

Numele bebelușului a fost dezvăluit câteva ore mai târziu de către actualul soț al actriței, Colin Jost.

„Ok ok, avem un bebeluș. Numele lui este Cosmo. Îl iubim foarte mult. Respectarea vieții noastre private ar fi foarte apreciată”, a scris Colin Jost pe rețelele de socializare.

Colin Jost a cerut-o în căsătorie cu un inel în valoare de 450.000 de dolari
Johansson și Jost s-au cunoscut pentru prima dată în primăvara anului 2017, după ce a găzduit un spectacol de lungă durată.

Au fost văzuți sărutându-se în mai și au ieșit public împreună pentru prima dată în decembrie anul următor.

El a cerut-o în căsătorie în mai 2019 cu un uimitor diamant maro deschis de 11 carate și inelul este estimat la o valoare de 450.000 de dolari.

Și, deși planurile lor de nuntă au fost deraiate din cauza pandemiei, au ales să avanseze cu o ceremonie subevaluată în octombrie 2020 la casa actriței din Palisades, New York.

Jost s-a întors la serviciu și și-a aruncat verigheta în weekend-ul următor, iar nunta a fost confirmată prin intermediul contului Instagram Meals On Wheels, pe măsură ce a fost postată o fotografie pe care scria „Jost Married”.

Descoperire macabră într-un lac din Capitală
Articolul anterior
Avioane şi arme au ajuns în mâinile teroriștilor talibani
Articolul următor