Alexandru Lozanciuc le poartă noroc tinerilor interpreți (VIDEO)

0Muzica este unicul limbaj care uneşte popoare şi generaţii. Astăzi tot mai mulţi interpreţi de ieri, revin în showbizz după o pauză de ceva ani buni sau se reprofilează şi scriu muzică pentru tinerii interpreţi. Aşa s-a întâmplat şi cu artistul Alexandru Lozanciuc. Timp de 37 de ani, artistul a scris circa 270 de piese pentru repertoriul personal, dar şi pentru colegii de scenă. După experienţa acumulată în aceşti ani, domnul Alexandru şi-a orientat privirea şi inspiraţia către generaţia tânără. Colaborarea care o are cu tinerii interpreţi este una colorată, atât ca melodicitate, cât şi ca imagine. Totul a început acum câţiva ani, când Alexandru a decis să scrie pentru tânăra interpretă Natalia Costeniuc, dar şi să apară alături de ea într-un videoclip.

separator

“Întotdeauna mi-au plăcut fetele frumoase şi talentate. După ce am scris şi am cântat alături de Natalia, am avut o colaborare deosebită cu Ionel Istrati. Are o voce frumoasă şi este printre puţinii băieţi din Republica Moldova care au talent şi voce. Este adevărat că după succesul piesei “Eu numai, numai” au venit mai mulţi tineri şi tinere să fac muzică pentru ei, dar nu i-am acceptat pe toţi. Eu nu sunt maşină de tocat muzică şi scriu doar pentru cine îmi place ”, a spus pentru unica.md, Alexandru Lozanciuc.

“Sunt cu uşile deschise pentru orice colaborare şi atunci când domnul Alexandru Lozanciuc mi-a spus că are o piesă scrisă pentru mine m-am bucurat. O nouă colaborare şi un stil nou, care a dat roade frumoase. În plus domnul Alexandru este un om pozitiv şi după fiecare dicuţie cu el am o zi plină de emoții pozitive”, a spus Ionel Istrati.

„Colaborarea noastră a început acum câteva luni. Este un om sincer, vesel şi nemaipomenit de energic. Este o persoană foarte directă! Spune exact ceea ce simte şi pentru dumnealui nu exista calificativul „bunișor”. Exista SUPER sau RĂU! Pentru el interpreţii cu care colaborează sunt ca şi copiii săi. Ne ceartă când e cazul, ne laudă când merităm şi ne susţine când poate suntem mai trişti. Are o personalitate puternică şi ne învaţă şi pe noi ce înseamnă să munceşti pentru artă cu toată dăruirea”, a spus Mariana Mihailă.

“Cu domnul Alexandru am colaborat la două melodii. Prima este o dedicaţie tuturor mamelor şi se numeşte “Mama Mea”. Ea a fost realizată în decurs de o lună şi am lansat-o chiar în ajun de 8 martie. Cu această ocazie vreau sa-i mulțumesc mult autorului pentru încredere şi pentru melodii inspirate. Cealaltă melodie, “Ce Fericire” (la care încă se lucrează) este un duet cu Alexandru Lozanciuc. Dar despre ea o să vă povestesc imediat ce va apărea”, a spus Mariana Șura.

Natalia Bodiu

Româncele şocate la cât de frumoasă e Ana Barbu în realitate!
Articolul anterior
Rochii de seară maxi pentru 2013! (40 foto)
Articolul următor
Alte articole interesante