Alexandru Lozanciuc le poartă noroc tinerilor interpreți (VIDEO)

0Muzica este unicul limbaj care uneşte popoare şi generaţii. Astăzi tot mai mulţi interpreţi de ieri, revin în showbizz după o pauză de ceva ani buni sau se reprofilează şi scriu muzică pentru tinerii interpreţi. Aşa s-a întâmplat şi cu artistul Alexandru Lozanciuc. Timp de 37 de ani, artistul a scris circa 270 de piese pentru repertoriul personal, dar şi pentru colegii de scenă. După experienţa acumulată în aceşti ani, domnul Alexandru şi-a orientat privirea şi inspiraţia către generaţia tânără. Colaborarea care o are cu tinerii interpreţi este una colorată, atât ca melodicitate, cât şi ca imagine. Totul a început acum câţiva ani, când Alexandru a decis să scrie pentru tânăra interpretă Natalia Costeniuc, dar şi să apară alături de ea într-un videoclip.

separator

“Întotdeauna mi-au plăcut fetele frumoase şi talentate. După ce am scris şi am cântat alături de Natalia, am avut o colaborare deosebită cu Ionel Istrati. Are o voce frumoasă şi este printre puţinii băieţi din Republica Moldova care au talent şi voce. Este adevărat că după succesul piesei “Eu numai, numai” au venit mai mulţi tineri şi tinere să fac muzică pentru ei, dar nu i-am acceptat pe toţi. Eu nu sunt maşină de tocat muzică şi scriu doar pentru cine îmi place ”, a spus pentru unica.md, Alexandru Lozanciuc.

“Sunt cu uşile deschise pentru orice colaborare şi atunci când domnul Alexandru Lozanciuc mi-a spus că are o piesă scrisă pentru mine m-am bucurat. O nouă colaborare şi un stil nou, care a dat roade frumoase. În plus domnul Alexandru este un om pozitiv şi după fiecare dicuţie cu el am o zi plină de emoții pozitive”, a spus Ionel Istrati.

„Colaborarea noastră a început acum câteva luni. Este un om sincer, vesel şi nemaipomenit de energic. Este o persoană foarte directă! Spune exact ceea ce simte şi pentru dumnealui nu exista calificativul „bunișor”. Exista SUPER sau RĂU! Pentru el interpreţii cu care colaborează sunt ca şi copiii săi. Ne ceartă când e cazul, ne laudă când merităm şi ne susţine când poate suntem mai trişti. Are o personalitate puternică şi ne învaţă şi pe noi ce înseamnă să munceşti pentru artă cu toată dăruirea”, a spus Mariana Mihailă.

“Cu domnul Alexandru am colaborat la două melodii. Prima este o dedicaţie tuturor mamelor şi se numeşte “Mama Mea”. Ea a fost realizată în decurs de o lună şi am lansat-o chiar în ajun de 8 martie. Cu această ocazie vreau sa-i mulțumesc mult autorului pentru încredere şi pentru melodii inspirate. Cealaltă melodie, “Ce Fericire” (la care încă se lucrează) este un duet cu Alexandru Lozanciuc. Dar despre ea o să vă povestesc imediat ce va apărea”, a spus Mariana Șura.

http://www.youtube.com/watch?v=nWiH_4jA4gY

Natalia Bodiu

Maib inaugurează noul oficiu central digital la Chișinău

Maib, cea mai mare bancă din Moldova, a inaugurat noul său sediu central în inima Chișinăului. Oficiul este situat în vecinătatea Parcului Central „Ștefan Cel Mare și Sfânt” din Chișinău și a fost denumit maib park. Are aspectul unui campus tehnologic din Silicon Valley și este conceput pentru a fi versatil din mai multe perspective:

– consolidează reputația maib ca angajator de top a talentelor în Moldova;

– poziționează maib ca bancă lider cu cele mai bune servicii pentru clienții săi;

– permite lucrul flexibil și agil, lucrul în echipă și colaborarea pentru a crea produse digitale inovatoare;

– evidențiază centrarea maib pe deschidere, transparență și sustenabilitate.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Româncele şocate la cât de frumoasă e Ana Barbu în realitate!
Articolul anterior
Rochii de seară maxi pentru 2013! (40 foto)
Articolul următor