Andreea Marin alături de copiii lui Ștefan Bănică, într-o imagine rară

Andreea Marin a reușit să impresioneze prin cea mai nouă apariție. Vedeta s-a pozat alături de fiica ei, Violeta, și împreună cu Radu, băiatul lui Ștefan Bănică din prima căsnicie.

separator

Andreea Marin și-a făcut apariția în public la respectivul eveniment de marcă după ce și-a anunțat revenirea în televiziune. Aceasta a decis să își facă apariția la Teatrul Național din București, unde a participat în seara de luni la Gala Premiilor UCIN 2020.

Vedeta nu a fost surprinsă singură la acest eveniment foarte prestigios. Potrivit celor de la Elle.ro, Zâna Surprizelor a fost zărită în compania adolescenților Violeta și Radu, copiii lui Ștefan Bănică Jr.

Mulți s-au arătat de-a dreptul copleșiți, la nivelul secțiunii de comentarii de pe contul de Facebook al Andreei Marin despre cât de bine seamănă tinerii între ei.

Violeta are vârsta de 12 ani, pe când Radu, băiatul lui Ștefan Bănică Jr. din primul mariaj a împlinit vârsta de 17 ani. Juratul X Factor mai are un băiețel de-o vârstă foarte fragedă, pe nume Alexandru, alături de Lavinia Pârva.

sursa

Șeful Centrului de Sănătate Rudi a decedat de Covid-19
Articolul anterior
Angela Merkel estimează peste 19.000 de infectări pe zi în Germania
Articolul următor
Alte articole interesante