Andreea Raicu ne îndeamnă să mâncăm sănătos

Vedeta de televiziune a lansat o carte de rețete sănătoase, prin care și-a propus să vină  în sprijinul celora care vor să ducă un mod sănătos de viață. După ce a văzut că mâncarea sănătoasă te ajută să ai forme frumoase ale corpului, prezentatoarea regretă faptul că în tinerețe se înfometa pentru a arăta bine.

separator

Fiecare rețetă din cartea de bucate este testată de ea personal.  Ideea de a publica o carte i-a venit atunci când a început să-și pregătească mâncare sănătoasă. Iar rețetele care le pregătea erau publicate pe blogul ei. Momentul în care a văzut că numărul cititorilor care gătesc după indicațiile ei, a început să crească, a publicat cartea, “Mănâncă și arată bine”.

Prezentatoarea a mai declarat că de-a lungul timpului a încercat foarte multe diete pentru a fi în formă. ”Mi se întâmpla să mă înfometez și câte două zile, beam foarte multă apă și mâncam foarte puțin. Nu recomand nimănui să facă  așa ceva. Acum sunt o persoană care mănâncă foarte mult, iar prietenii chiar m-au poreclit Termita ”, a declarat Andreea.

Sursa: http://www.realitatea.net

Reacție șocantă a unui concurent de la X Factor
Articolul anterior
Vezi cine a fost eliminată din proiectul ‘‘Slăbeste Sănătos‘‘!
Articolul următor
Alte articole interesante