Andrei Bolocan este astăzi sărbătorit. Cum l-a felicitat Nata Albot

Nata Albot și-a surprins astăzi urmăritorii virtuali cu un mesaj adresat celui cu care își împarte viața. Jurnalista i-a dedicat un mesaj partenerului său, Andrei Bolocan. Așa cum era de așteptat, declarația inedită nu a fost lipsită de afecțiune și umor.

,,Cui nu-i este lene se interesează cum e viața cu unul mai tinerel. Azi, când tinerelul mai adaugă un fir de mălai la mătura vieții, vă răspund. Tinereii tot sunt tare diferiți. Dar pe majoritatea îi caracterizează nedorința de a se înhăma la griji și responsabilități. Ceea ce e normal”, spune Nata Albot.

,,Eu am avut noroc să dau peste un tinerel care deseori transformă povara vieții în hihi-haha și cumva toate ni se dau un pic mai ușor. În concluzie, dacă mai tinerel, apoi măcar să aibă 0.78 g de umor în el😁. La mulți ani @fatamamei. Eu mai aștept să mai crești și poate facem o nuntă într-o zi. Dar până atunci Te iubesc❤️”, i-a transmis Nata Albot partenerului ei și tatălui lui Noah și Magda.

Nata Albot este mama a patru copii. Primele două fetițe, Sonia și Eva, sunt născute din căsnicia anterioară. Iar Magda și Noah sunt copiii comuni ai Natei Albot (41 ani) și ai lui Andrei Bolocan, care astăzi împlinește 34 de ani.

La mulți ani pentru sărbătoritul zilei!

Tatăl miresei a oprit nunta, astfel încât tatăl vitreg să-și poată însoți și el fiica la altar
Articolul anterior
Fanii sunt în șoc! O celebră bloggeriță a murit în timp ce încerca să își facă un selfie lângă o cascadă
Articolul următor
Alte articole interesante