Angelina Jolie, primele imagini alături de noul bărbat din viața ei. Fanii sunt încântați

Angelina Jolie a ieșit cu noul ei iubit. Pe internet se discută activ știrea că actrița are în sfârșit un nou iubit – artistul Abel Tesfaye, care cântă sub pseudonimul Weeknd. Acest lucru a devenit cunoscut după ce paparazzi au reușit să o surprindă pe Angelina Jolie la o întâlnire într-un restaurant faimos. Noutatea i-a încântat atât pe fanii actriței, cât și ai fostului ei soț Brad Pitt.

Faptul că actrița a decis în cele din urmă să-și reia viața personală a stârnit entuziasmul fanilor ei, care erau îngrijorați că aceasta este singură deja de cinci ani.

Fotografiile au fost realizate ieri la Santa Monica. Paparazzi au surprins-o pe Angelina Jolie în momentul în care aceasta a ajuns la Georgio Baldi, un restaurant foarte popular în rândul vedetelor. Actrița a ajuns acolo seara cu mașina ei personală și a intrat singură în restaurant.

La scurt timp, și Weeknd a sosit la restaurant. Cei doi au plecat de acolo împreună, după o cină romantică. Angelina a urcat pe bancheta din spate a mașinii lui Abel, iar șoferul i-a condus la apartamentul artistei din Bel Air. Acest lucru a fost raportat de publicația Daily Mail.

Potrivit presei de peste Ocean, nu este prima dată când Angelina Jolie și Weeknd au apărut în public împreună. Cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună la sfârșitul lunii iunie a acestui an, când au petrecut împreună la același restaurant. Dar că, în acel moment, nimeni nu a îndrăznit să presupună că artistul a devenit noul iubit al Angelinei. Dar acum, după întâlnirea lor, pe care nici nu au încercat să o ascundă, majoritatea fanilor actriței sunt convinși că Abel este noul ei bărbat.

Abel Makkonen Tesfaye, în vârstă de 31 de ani, s-a născut în Toronto, Canada. El este de origine etiopiană, părinții lui, Makkonen și Samra, au migrat din Etiopia în anii 1980.

Siropul de tuse nu este recomandat copiilor sub 2 ani. Noi dovezi și indicații ale specialiștilor
Articolul anterior
O șoferiță s-a răsturnat cu mașina la Strășeni. Precizările Poliției
Articolul următor