Angelina Jolie, primele imagini alături de noul bărbat din viața ei. Fanii sunt încântați

Angelina Jolie a ieșit cu noul ei iubit. Pe internet se discută activ știrea că actrița are în sfârșit un nou iubit – artistul Abel Tesfaye, care cântă sub pseudonimul Weeknd. Acest lucru a devenit cunoscut după ce paparazzi au reușit să o surprindă pe Angelina Jolie la o întâlnire într-un restaurant faimos. Noutatea i-a încântat atât pe fanii actriței, cât și ai fostului ei soț Brad Pitt.

Faptul că actrița a decis în cele din urmă să-și reia viața personală a stârnit entuziasmul fanilor ei, care erau îngrijorați că aceasta este singură deja de cinci ani.

Fotografiile au fost realizate ieri la Santa Monica. Paparazzi au surprins-o pe Angelina Jolie în momentul în care aceasta a ajuns la Georgio Baldi, un restaurant foarte popular în rândul vedetelor. Actrița a ajuns acolo seara cu mașina ei personală și a intrat singură în restaurant.

La scurt timp, și Weeknd a sosit la restaurant. Cei doi au plecat de acolo împreună, după o cină romantică. Angelina a urcat pe bancheta din spate a mașinii lui Abel, iar șoferul i-a condus la apartamentul artistei din Bel Air. Acest lucru a fost raportat de publicația Daily Mail.

Potrivit presei de peste Ocean, nu este prima dată când Angelina Jolie și Weeknd au apărut în public împreună. Cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună la sfârșitul lunii iunie a acestui an, când au petrecut împreună la același restaurant. Dar că, în acel moment, nimeni nu a îndrăznit să presupună că artistul a devenit noul iubit al Angelinei. Dar acum, după întâlnirea lor, pe care nici nu au încercat să o ascundă, majoritatea fanilor actriței sunt convinși că Abel este noul ei bărbat.

Abel Makkonen Tesfaye, în vârstă de 31 de ani, s-a născut în Toronto, Canada. El este de origine etiopiană, părinții lui, Makkonen și Samra, au migrat din Etiopia în anii 1980.

”Clasă de detenție”, introdusă în școlile din România pentru elevii care deranjează orele

Ministerul Educației din România a propus o nouă măsură disciplinară pentru elevii care perturbă orele: aceștia ar putea fi reținuți într-o sală specială sub supravegherea unui profesor, unde vor trebui să citească sau să rezolve fișe de lucru, scrie presa română.

Propunerea este inclusă în proiectul de Statut al Elevului 2024, publicat pentru consultare publică miercuri seară, 12 iunie, informează edupedu.ro.

Conform acestui proiect, profesorii vor avea posibilitatea de a trimite elevii deranjanți într-o sală dedicată, chiar în timpul orei respective. Acolo, activitățile pe care elevii le vor desfășura, precum „lectura suplimentară” și „completarea de fișe de lucru”, vor fi stabilite de profesorul sau cadrul didactic auxiliar responsabil de supravegherea lor. Încă nu este clar dacă elevilor reținuți li se va consemna absență.

Propunerea acestei măsuri a fost inițiată pe 11 aprilie 2023 de sindicatele angajaților din Învățământ. La acel moment, cu o lună înainte de marea grevă a profesorilor, FSE „Spiru Haret” a sugerat și reintroducerea exmatriculării elevilor, amenzi pentru părinți, și includerea notei la purtare în calculul pentru admiterea la liceu sau la Bacalaureat.

Reprezentanții FSE „Spiru Haret” au explicat anul trecut că această formă de detenție ar presupune ca elevii să petreacă timp într-o sală după ore, sub supravegherea unui cadru didactic, pentru a reflecta asupra comportamentului lor.

Ministerul Educației a invitat publicul să își exprime opiniile și sugestiile cu privire la proiectul de Statut al Elevului 2024, subliniind importanța participării comunității la procesul de îmbunătățire a sistemului educațional.

UPDATE

Ministerul Educației a emis următoarea precizare, după ce Edupedu.ro a scris că aceasta sală ar fi de detenție:

„Având în vedere folosirea eronată, în spațiul public, a sintagmei „sală de detenție”, cu referire la una dintre prevederile proiectului de Statut al elevului, vă comunicăm că sintagma respectivă nu se regăsește în cuprinsul documentului și este o asociere cu un concept care, în proiectul propus de Ministerul Educației, are alt scop.

sursa

O companie aeriană de la noi a inaugurat cursa directă spre Praga

Data de 17 iunie 2024 este marcată de un eveniment important pentru Republica Moldova și Cehia. În această zi a fost inaugurată cursa directă Chișinău – Praga, operată de către compania aeriană Flyone, scrie unimedia.md.

Ambasadorul Republicii Moldova în Cehia, Alexandru Codreanu, care a participat la evenimentul de lansare a cursei aeriene directe Chișinău-Praga, a salutat inaugurarea cursei aeriene directe Chișinău – Praga, subliniind că noile oportunități de călătorie vor spori contactele inter-umane și de afaceri între statele noastre, contribuind astfel la consolidarea cooperării bilaterale moldo-cehe în domeniile comercial-economic și turism și facilitând călătoriile cetățenilor Republicii Moldova, iar țara noastră urmând a fi mai accesibilă și mai atractivă pentru turiștii și oamenii de afaceri din Cehia.

Directorul General FLYONE, Mircea Maleca, a declarat: “De acum ne putem mândri de faptul că solicitările oamenilor au fost îndeplinite și am reușit să lansăm zboruri directe. În viitor, intenționăm să lansăm și alte destinații atractive, consolidând astfel rețeaua noastră de zboruri și oferindu-le pasagerilor opțiuni potrivite pentru a conecta cele mai importante orașe din Europa.”

La bordul aeronavei, pasagerii au fost avut parte de o serie de surprize și cadouri speciale, într-o atmosferă festivă. Echipajul de cabină a fost pregătită să ofere o experiență de neuitat, iar la aterizarea în Aeroportul din Praga, aeronava a fost întâmpinată cu turnuri de apă.

Cu o frecvență de 2 ori pe săptămână, orarul va fi organizat astfel:

Luni:

Chișinău (RMO) 13:40 – Praga (PRG) 14:40

Praga (PRG) 15:40 – Chișinău (RMO) 18:30

Vineri:

Chișinău (RMO) 07:10 – Praga (PRG) 08:10

Praga (PRG) 09:10 – Chișinău (RMO) 12:10

Pentru mai multe informații despre orarul zborurilor și rezervări, accesați flyone.eu sau în aplicația mobilă FLYONE.

O maşină a luat foc într-o benzinărie din sectorul Buiucani. Automobilul era staționat

Un automobil care staționa într-o stație peco a fost cuprins de flăcări. La fața locului au intervenit 2 echipaje de pompieri și ambulanța. Totul s-a întâmplat în sectorul Buiucani al Capitalei, scrie stiripesurse.md.

Potrivit Lilianei Pușcașu, ofițerul de presă al IGSU, a ars secțiunea motorului a autovehicului, din acest motiv s-a declanșat incendiul.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Siropul de tuse nu este recomandat copiilor sub 2 ani. Noi dovezi și indicații ale specialiștilor
Articolul anterior
O șoferiță s-a răsturnat cu mașina la Strășeni. Precizările Poliției
Articolul următor