Apel de ajutor! Această fetiță s-a aflat în comă aproximativ un an, după ce a fost lovită de un microbuz când se afla în brațele mamei care traversa strada

Are doar doi anișori, iar viața ei este un adevărat calvar. Polina are nevoie cât mai urgent de tratament în Rusia, care este foarte costisitor pentru familie. Micuța se află la spital, de aproximativ doi ani de zile, dintre care unul a stat în comă. Zilnic, Polina trece prin dureri insuportabile, iar mămica ei plânge neîncetat și este foarte disperată.

separator

„Bună ziua, mă numesc Iulia și sunt mama Polinei. Tragedia în familia noastră a venit cu 2 ani în urmă, traversând strada regulamentar și fiind pe trecerea de pietoni împreună cu fiica, am fost lovite de un microbuz , fetița noastră având doar 5 luni. De îndată după tragedie, Polina a fost internată în stare gravă la spital, timp de un an sa aflat în comă. Acum, și-a revenit, dar nu vorbește nu mănâncă singură, decât prin sondă, nu merge și doar plânge. Polina este de 2 ani în spital, situația pentru familia noastră este critică, am vândut și apartamentul pentru a ne salva copilul, dar din păcate suma de bani nu ne ajunge pentru tratamentul ei. Eu lucrez non-stop ca să acopăr cheltuielile pentru medicamente, dar deja suntem la calea disperării. Salvarea pentru Polina este tratamentul într-o clinică specializată din Rusia. ”

Puteți dona aici  din orice colț al globului pământesc, ca să salvați acest pui micuț!

De asemenea, toți oamenii cu sfulet mare, pot face o mică donație și prin intermediul băncii, pentru a o salva pe Polina.
Transfer bancar specificați (Save Polina)
D͟e͟n͟u͟m͟i͟r͟e͟a͟ ͟e͟n͟t͟i͟t͟a͟t͟e͟: Asociația Obștească” DONATE PLUS”
C͟o͟d͟ ͟d͟e͟ ͟î͟n͟r͟e͟g͟i͟s͟t͟r͟a͟r͟e͟ ͟f͟i͟s͟c͟a͟l͟ă͟ :1017620002805
Cont ( IBAN )bancar;
I͟B͟A͟N͟ ͟M͟D͟L͟: MD98VI022241600000114
I͟B͟A͟N͟ ͟E͟U͟R͟O͟: MD24VI022241600000013
B͟A͟N͟ ͟U͟S͟D͟: MD68VI02241600000015
C͟O͟D͟ ͟S͟W͟I͟F͟T͟ :VICBMD2X447

Combinații de ingrediente care te ajută la detoxifiere și slăbit
Articolul anterior
Artiștii autohtoni se răsfață în vacanțe departe de casă! Iată unde i-a prins noul an
Articolul următor
Alte articole interesante