Artistul Ion Suruceanu își bucură publicul cu un dublu CD cu cele mai frumoase melodii din creația sa!

În această toamnă, îndrăgitul artist Ion Suruceanu a împlinit frumoasa vârstă de 70 de ani. Cu această ocazie, artistul marchează evenimentul și vine cu o surpriză pentru public și toți fanii săi – lansarea unui dublu CD, o colecție a celor mai renumite melodii din repertoriul artistului.

separator

Evenimentul de lansare a CD-ului a avut loc în colaborare cu revista Fashion VIP – ideea proiectului se materializează memorabil pe coperta și filele ediției de toamnă a revistei, evocând în prim plan un un interviu de suflet cu protagonistul acesteia. Noul număr al revistei „Fashion VIP” conține dublu CD “The best of” al legendarului artist Ion Suruceanu!

În cadrul evenimentului, maestrul Ion Suruceanu a avut parte de momente unice, care i-au adus atâta împlinire și plăcere sufletească, fiind înconjurat de prieteni, colegi de breaslă și cei care, pur și simplu, îi adoră creația! Ion Suruceanu ne surprinde cu un fizic tânăr care sfidează trecerea timpului, iar acum pare că a mai întinerit încă cu câțiva ani, în cadrul unei seri de neuitat, cu emoții pozitive și cei dragi alături!

Într-o ambianță plăcută și caldă, invitații s-au delectat cu muzică, dans și voie bună, pe ritmurile pieselor interpretate de către celebrul artist.

,,Ce seara minunată…” Și da, a fost o seară de toamnă minunată, caldă, frumoasă, specială, cum doar maestrul Ion Suruceanu poate să ne o creeze. Un proiect de suflet la care am lucrat cu atâta dragoste, plăcere și pasiune. Lansarea Revistei Fashion VIP, ediția de toamnă, ce ne-a înfrumusețat-o marele artist Ion Suruceanu, tipărirea și lansarea dublului CD cu cele mai frumoase cântece, 40 la număr, din creația maestrului. Îi dorim maestrului Ion Suruceanu multă sănătate și să ne bucure cu multe piese frumoase și de-acum înainte!”, ne comunică Valentina Luchian, directorul revistei Fashion VIP.

Mai jos, vedeți mai multe poze de la eveniment: 

         

Fii JOVIALĂ în culorile toamnei!
Articolul anterior
Alarmant. Niveluri ridicate de plumb, în legumele cultivate în apropierea albiei râului Bîc
Articolul următor
Alte articole interesante