Avem cu cine ne mândri! O tânără din Măgdăcești, Republica Moldova, șefă de promoție la o universitate din România

O tânără de la noi din țară ne face să fim mândri! Ina Spînu, din Măgdăcești, raionul Criuleni, a devenit șefă de promoție la o perstigioasă universitate din România.

Ina SPÎNU – Șef de promoție Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronică, anunță pagina de Facebook a Universității Politehnice din București.

„Deși am urmat un liceu de arte, întotdeauna mi-au plăcut și științele exacte. Am ales UPB deoarece, prin specializarea Design Industrial, am reușit să îmbin cele două pasiuni. Cei patru ani de facultate mi-au demonstrat că disciplina și gestionarea corectă a timpului sunt cheia oricărei reușite. De aceea, prin implicarea în diferite proiecte, am înțeles cât de important este să ies din zona mea de confort. UPB este locul în care am evoluat permanent și mi-am însușit abilități tehnice de calitate. Astfel, sunt pregătită să îmi urmez visul de a deveni inginer proiectant”, susține tânăra.

Moldoveanca Ina Spînu a obținut cea mai mare medie la absolvirea facultății, de 9,96.

Ina Spînu este asaltată cu mesaje și felicitări pe rețelele de socializare. Îi urăm și noi mult succes în continuare!

Amintim că, recent, o altă tânără din stânga Nistrului, aflată de doar trei ani în România, a devenit șefă de promoție la Colegiul Național „David Prodan” din Cugir (Alba). Vladislava Meascovscaia a absolvit colegiul cu cea mai mare medie – 9,97.

Care a fost principalul subiect de discuții dintre Zelinski și Erdogan
Articolul anterior
Câți bani cheltuie Carla’s Dreams pe machiaj în fiecare an
Articolul următor